Γκαρσία: «Δεν έχω δύο πρόσωπα, δίκαιη η νίκη του Πανσερραϊκού»
i

©intime

Γκαρσία: «Δεν έχω δύο πρόσωπα, δίκαιη η νίκη του Πανσερραϊκού»

Sportal newsroom 22:35 - 23.09.2023 / Ανανεώθηκε: 13:16 - 14.08.2024

Οι ατάκες του Πάμπλο Γκαρσία για την πρώτη νίκη του Πανσερραϊκού μετά το ματς με τη Λαμία.

Ο Πάμπλο Γκαρσία είχε κάθε λόγο να είναι χαρούμενος.

Η ομάδα του απέδωσε καλό ποδόσφαιρο και νίκησε 2-0 τη Λαμία. Ο Ουρουγουανός τεχνικός του Πανσερραϊκού μετά το ματς σχολίασε:

«Είμαι πολύ χαρούμενος και θέλω να ευχαριστήσω όλους όσους ήρθαν στο γήπεδο. Ήταν δύσκολο στα τελευταία παιχνίδια να πάρουμε τους τρεις βαθμούς, καθώς πάντα μέναμε με δέκα παίκτες, δεχόμασταν πολλές κάρτες και πάντα έπρεπε να κάνουμε μεγαλύτερη προσπάθεια. Είναι δίκαιο το σημερινό αποτέλεσμα, αλλά ο δρόμος είναι μεγάλος, έχουμε πολλή δουλειά μπροστά μας και ο κόσμος θέλουμε να έρχεται στο γήπεδο».

Για το γεγονός ότι ο Πανσερραϊκός κράτησε πρώτη φορά το μηδέν στην άμυνα: «Είναι πολύ σημαντικό αυτό, το δουλεύουμε όλοι μαζί και το αποτέλεσμα είναι όλων των παικτών».

Για τον δικό του χαρακτήρα τόνισε: «Κάθε άνθρωπος έχει τον δικό του χαρακτήρα, είμαι αυτό που είμαι και δεν έχω δύο πρόσωπα αλλά όπως χαιρόμουν ως παίκτης χαίρομαι και ως προπονητής και αυτό θέλω να το μεταδώσω στους παίκτες, αλλά και σε όλη την ομάδα».

Στον αντίποδα, πικραμένος από την ήττα, αλλά και την εικόνα της ομάδας του εμφανίστηκε ο Λεωνίδας Βόκολος. Ο τεχνικός της Λαμίας δήλωσε:

«Ήταν ένα παιχνίδι που κρίθηκε στις λεπτομέρειες τις οποίες είχε ο Πανσερραϊκός. Θα πρέπει να δούμε τα λάθη μας και να σηκώσουμε το κεφάλι μας πολύ σύντομα και να προχωρήσουμε στο επόμενο παιχνίδι που είναι της Τετάρτης. Σήμερα δεν ήμασταν όπως έπρεπε να είμαστε, αλλά η προσπάθεια έγινε από τα παιδιά και πρέπει να προχωρήσουμε».