Φιλική ισοπαλία ανάμεσα σε Πανσερραϊκό και Λεβαδειακό

Φιλική ισοπαλία ανάμεσα σε Πανσερραϊκό και Λεβαδειακό

Sportal newsroom 21:17 - 28.07.2024 / Ανανεώθηκε: 21:17 - 28.07.2024

Πανσερραϊκός και Λεβαδειακός ήρθαν ισόπαλοι με 1-1 σε φιλική αναμέτρηση που έδωσαν στο αθλητικό κέντρο των Σερραίων.

Τον πρώτο του φιλικό αγώνα προπονητικού χαρακτήρα έδωσε ο Πανσερραϊκός κατά τη διάρκεια του βασικού σταδίου της προετοιμασίας του και ενόψει της έναρξης της Super League που έχει προγραμματιστεί για τις 17 Αυγούστου. Οι Σερραίοι υποδέχθηκαν τον Λεβαδειακό στο Αθλητικό κέντρο τους και αναδείχθηκαν ισόπαλοι με 1-1.

Ο Πανσερραϊκός έδειξε τα πρώτα θετικά δείγματα γραφής ενόψει της έναρξης των επισήμων αγωνιστικών υποχρεώσεων, κόντρα σε μία ομάδα με μεγαλύτερη αγωνιστική ετοιμότητα στην παρούσα φάση, καθώς ήταν το τέταρτο φιλικό της ματς από την έναρξη της προετοιμασίας.

Ο Μιχάλης Γρηγορίου είχε την ευκαιρία να μοιράσει τον χρόνο συμμετοχής στους ποδοσφαιριστές, ενώ έδωσε λεπτά και στους νεαποκτηθέντες αυτής της εβδομάδας.

Παρότι τα πόδια ήταν «βαριά» από την προετοιμασία, ο Πανσερραϊκός είχε καλό ρυθμό στην μεγαλύτερη διάρκεια του αγώνα, έβγαλε διάθεση και προηγήθηκε στο 35′ με σουτ του Λιάσου, που πέτυχε το πρώτο, έστω και ανεπίσημο γκολ της σεζόν έπειτα από δική του προσωπική προσπάθεια να κλέψει τη μπάλα. Η ομάδα μας μέχρι το 60′ έχασε ευκαιρίες με τους Τομάς, Μπετανκόρ, Άλεξιτς, Χατζηστραβό, ωστόσο δεν έλειψαν και τα «νεκρά» διαστήματα στα οποία απειλήθηκε σε 3-4 περιπτώσεις, με τον Γκουγκεσασβίλι να επεμβαίνει αποτελεσματικά όποτε χρειάστηκε.

Στη συνέχεια και μετά τις αρκετές αλλαγές στο αρχικό σχήμα, η ομάδα του Γρηγορίου έχασε την συνοχή της, ο Λεβαδειακός το εκμεταλλεύτηκε και ισοφάρισε στο 64′ σε 1-1, αλλά και πάλι οι «κόκκινοι» βρήκαν τις στιγμές να απειλήσουν. Έχασαν σπουδαία ευκαιρία με τον Σοφιανό να πλασάρει μέσα από την περιοχή άουτ, ενώ και ο Λεβαδειακός είχε λίγο πριν το φινάλε τη δική του μεγάλη ευκαιρία με τον Κατσίκα να δηλώνει παρών.