Οι αποστολές για το παιχνίδι Πανσερραϊκός - Λεβαδειακός
i

©intime

Οι αποστολές για το παιχνίδι Πανσερραϊκός - Λεβαδειακός

Sportal newsroom 20:33 - 14.09.2024 / Ανανεώθηκε: 20:33 - 14.09.2024

Γνωστές έγιναν οι αποστολές του Πανσερραϊκού και του Λεβαδειακού για το μεταξύ τους παιχνίδι στο πλαίσιο της 4ης αγωνιστικής της Stoiximan Super League.

Ο Πανσερραϊκός φιλοξενεί τον Λεβαδειακό στο πλαίσιο της 4ης αγωνιστικής της Stoiximan Super League. Η ομάδα των Σερρών έχει τρεις σερί ήττες και θέλει απέναντι στους Βοιωτούς να πάρει την πρώτη της νίκη. Από την άλλη ο Λεβαδειακός πέρα από την ισοπαλία κόντρα στην Athens Kallithea την πρώτη αγωνιστική δεν έχει καταφέρει να πάρει άλλον βαθμό.

Όσον αφορά τους γηπεδούχους στην αποστολή βρίσκονται οι Τέρζιτς, Ντάβιντσον, αλλά και οι Χατζηστραβός, Δεληγιαννίδης. Εκτός είναι ο νεοαποκτηθέντας Ουαγκέ και ο Χαντάκιας.

Η αποστολή του Πανσερραϊκού: Γκουγκεσασβίλι, Κατσίκας, Μπέργκστρεμ, Ντάβιντσον, Καρασαλίδης, Πεταυράκης, Κουτσογούλας, Δεληγιαννίδης, Φαρές, Στάϊκος, Λιάσος, Καπτούμ, Περούτσι, Τομάς, Ντέλετιτς, Τέρζιτς, Σαλαζάρ, Χατζηστραβός, Μπετανκόρ, Γκίγκιτς.

Όσο αφορά την ομάδα της Λειβαδιάς ο Νίκος Παπαδόπουλος θα έχει στην αποστολή τον Ζίνι, ο οποίος αποκτήθηκε με τη μορφή δανεισμού από την ΑΕΚ.

Η αποστολή του Λεβαδειακού: Γκροφ, Γκαραβέλης, Λιάγκας, Κάσσος, Τσάπρας, Βήχος, Εραμούσπε, Παπαδόπουλος, Μορέιρα, Πλέγας, Μεχία, Κωστή, Τσόκαϊ, Λαμαράνα, Συμελίδης, Γιαννιώτας, Πεντρόσο, Όζμπολτ, Ρομό, Μπάλτσι, Γιοκέ, Ζίνι.