Με δύο απουσίες ο Πανσερραϊκός στην Τούμπα

Γρηγορίου

i

© Intime

Με δύο απουσίες ο Πανσερραϊκός στην Τούμπα

Γιώργος Ραφαήλ Γκόγκος 23:09 - 16.08.2024 / Ανανεώθηκε: 23:09 - 16.08.2024

Ο Πανσερραϊκός ολοκλήρωσε την προετοιμασία του και είναι έτοιμος για το ματς της Τούμπας.

Ο Πανσερραϊκός θα κοντραριστεί με τον ΠΑΟΚ στο γήπεδο της Τούμπας (17/8, 20:00), στο πλαίσιο της 1ης αγωνιστικής. Τα «Λιοντάρια» ολοκλήρωσαν την προετοιμασία τους και ο Μιχάλης Γρηγορίου γνωστοποίησε τα ονόματα της αποστολής, με τους Μαρίνο και Σοφιανό να μένουν εκτός μάχης.

Αναλυτικά η αποστολή: Γκουγκεσασβίλι, Κατσίκας, Τσομπανίδης, Μπέργκστρεμ, Χαντάκιας, Καρασαλίδης, Διαμαντής, Πεταυράκης, Δεληγιαννίδης, Κουτσογούλας, Κατσουλίδης, Στάϊκος, Λιάσος, Καπτούμ, Περούτσι, Χατζηστραβός, Τομάς, Ντέλετιτς, Σαλαζάρ, Μασκανάκης, Μπετανκόρ, Γκίγκιτς.

Αναλυτικά όσα αναφέρει η ΠΑΕ Πανσερραϊκός:

«Με μία τελευταία προπόνηση το απόγευμα της Παρασκευής οι κόκκινοι ολοκλήρωσαν την προετοιμασία τους για τον αγώνα με τον ΠΑΟΚ και αναχώρησαν για την Θεσσαλονίκη. Για την 1η αγωνιστική της Stoiximan Super League 2024/25, ο Πανσερραϊκός φιλοξενείται στο γήπεδο της Τούμπας(20:00 NovaSportsPrime), ελπίζοντας σε ένα θετικό ξεκίνημα.

Ο Μιχάλης Γρηγορίου, στον πρώτο του επίσημο αγώνα στον πάγκο του Πανσερραϊκού, 12 χρόνια μετά την τελευταία φορά που βρέθηκε σε αυτόν, πήρε 22 παίκτες στην αποστολή και αυτοί είναι οι: Γκουγκεσασβίλι, Κατσίκας, Τσομπανίδης, Μπέργκστρεμ, Χαντάκιας, Καρασαλίδης, Διαμαντής, Πεταυράκης, Δεληγιαννίδης, Κουτσογούλας, Κατσουλίδης, Στάϊκος, Λιάσος, Καπτούμ, Περούτσι, Χατζηστραβός, Τομάς, Ντέλετιτς, Σαλαζάρ, Μασκανάκης, Μπετανκόρ, Γκίγκιτς.

Εκτός αποστολής έμειναν ο Μαρίνος που την Τετάρτη υπεβλήθη σε χειρουργική επέμβαση μετά τη ρήξη χιαστού που είχε υποστεί, ο Σοφιανός που υπέστη θλάση στον φιλικό αγώνα με την ΑΕΛ και θα μείνει περίπου 20 ημέρες εκτός δράσης και οι Καραμανώλης, Παπαβασιλείου, Μαυρόπουλος, Βασιλάκος, Σαλβάνος».

14:56 - 30.07.2024

📲 Το νέο mobile app του Sportal είναι εδώ!

To νέο app του Sportal είναι εδώ! Με όλα τα τελευταία νέα, πλήρες ρεπορτάζ, αναλύσεις και αφιερώματα για τα σημαντικά αθλητικά γεγονότα. Video highlights, αθλητικές εκπομπές, Live Blogs, στατιστικά και βαθμολογίες για όλους τους αγώνες. Όλα αυτά από την κορυφαία ομάδα του Sportal.gr. Κατέβασε την εφαρμογή στο κινητό σου για να έχεις όλη την αθλητική δράση στα χέρια σου 🤳🏻!