Αποχώρησε ο Παπάζογλου από τον Πανσερραϊκό
i

©intime

Αποχώρησε ο Παπάζογλου από τον Πανσερραϊκό

Γιώργος Ραφαήλ Γκόγκος 19:39 - 17.09.2024 / Ανανεώθηκε: 19:39 - 17.09.2024

Ο Τάσος Παπάζογλου παραιτήθηκε από τη θέση του αθλητικού διευθυντή στον Πανσερραϊκό.

Μετά τον Μιχάλη Γρηγορίου και των συνεργατών του ακολούθησε ακόμα μία αποχώρηση από τον Πανσερραϊκό. Συγκεκριμένα, ο λόγος γίνεται για τον Τάσο Παπάζογλου, ο οποίος παραιτήθηκε από τη θέση του αθλητικού διευθυντή.

Ο παλαίμαχος ποδοσφαιριστής έκανε γνωστή την απόφασή του στη διοίκηση της ομάδας, η οποία από τη μεριά της την έκανε αποδεκτή. Υπενθυμίζεται πως ο Παπάζογλου αποσύρθηκε το 2023 και αμέσως ανέλαβε αυτή τη θέση στον Πανσερραϊκό.

Ο Μπιανκόν άνοιξε... beef με τον Εμιλιάνο Μαρτίνες: «Τον βρίσκω πολύ αλαζονικό»
SPORT+

16:49 - 17.09.2024

Ο Μπιανκόν άνοιξε... beef με τον Εμιλιάνο Μαρτίνες: «Τον βρίσκω πολύ αλαζονικό»

Στο στόχαστρο του Ζουλιέν Μπιανκόν βρέθηκε ο Εμιλιάνο Μαρτίνες και αφορμή στάθηκε ο χαρακτηριστικός του πανηγυρισμός, όταν έλαβε το τρόπαιο του κορυφαίου τερματοφύλακα στο Μουντιάλ του 2022.

Ο Χουάν Φεράντο είναι ο εκλεκτός του Πανσερραϊκού για τον πάγκο

Ο Μιχάλης Γρηγορίου «πλήρωσε» το κακό ξεκίνημα του Πανσερραϊκού στο πρωτάθλημα κι αποτέλεσε παρελθόν πριν καν ολοκληρωθεί η 4η αγωνιστική της Stoiximan Super League.

Μετά την αποχώρηση του Πάμπλο Γκαρσία από τον πάγκο, η ομάδα των Σερρών μπήκε στη νέα εποχή, όμως η θητεία του Έλληνα τεχνικού αποδείχτηκε σύντομη.

Όσον αφορά στον διάδοχο του 50χρονου, ο Χουάν Φεράντο φαίνεται πως θα είναι εκλεκτός. Ο 43χρονος Ισπανός είχε ένα πετυχημένο πέρασμα από την Ινδία (όπου πήρε δύο Κύπελλα, αρχικά ένα με την Γκόα κι ένα με την Μοχούτ Μπαγκάν) και από την Κύπρο και την ΑΕ Λάρνακας από την οποία αποχώρησε στις αρχές Αυγούστου μετά τον αποκλεισμό της στο Conference League από την Ουγγρική Πακς.

Μάλιστα, αυτή δεν θα είναι η πρώτη φορά που ο Χουάν Φεράντο θα εργαστεί στην Ελλάδα, καθώς το 2014 ήρθε στη χώρα μας αναλαμβάνοντας την τεχνική ηγεσία του Εργοτέλη, ο οποίος αγωνιζόταν στη Super League, ενώ το 2017 ανέλαβε τον νεοϊδρυθέντα σύλλογο του ΝΠΣ Βόλου στη Γ΄ εθνική, τον οποίο μέσα σε δύο χρόνια οδήγησε στα... μεγάλα σαλόνια.