Ο Πανσερραϊκός κινείται για μεγάλο όνομα της Λάτσιο!

Πανσερραϊκός

i

©INTIME

Ο Πανσερραϊκός κινείται για μεγάλο όνομα της Λάτσιο!

Κώστας Τόπας 13:04 - 07.08.2024 / Ανανεώθηκε: 13:05 - 07.08.2024

Ο Πανσερραϊκός φέρεται να βρίσκεται σε συζητήσεις με την Λάτσιο για την απόκτηση του 28χρονου Γαλλοαλγερινού μπακ χαφ, Μοχάμεντ Φάρες.

Ο Πανσερραϊκός συνεχίζει τον μεταγραφικό του σχεδιασμό, προκειμένου να παρουσιαστεί ανταγωνιστικός τη νέα σεζόν. Αφού ανακοίνωσε τον Περούτσι αλλά και τον πρώην ποδοσφαιριστή της Μπαρτσελόνα Βίλφριντ Καπτούμ, πρόσφατα, τα «λιοντάρια» φαίνεται πως βρίσκονται σε μία ακόμη σπουδαία μεταγραφή.

Συγκεκριμένα, σύμφωνα με τον Ιταλό ρεπόρτερ, Αλφρέντο Πετούλα, ο Πανσερραϊκός βρίσκεται σε συζητήσεις με τη Λάτσιο, προκειμένου να αποκτήσει τον 28χρονο αριστερό μπακ χαφ, Μοχάμεντ Φάρες. Οπως χαρακτηριστικά αναφέρει οι δύο ομάδες έχουν ξεκινήσει τις διαπραγματεύσεις εδώ κι αρκετό διάστημα, με τους Σερραίους να παραμένουν αισιόδοξοι για την ολοκλήρωση αυτής της σπουδαίας μεταγραφής.

Ο Μοχάμεντ Σαλίμ Φαρές, γεννημένος στις 15 Φεβρουαρίου 1996 που αγωνίζεται ως αριστερός οπισθοφύλακας ή αριστερός εξτρέμ. Τη φετινή σεζόν αγωνίστηκε για την ομάδα της Μπρέσια, στη Serie B, ως δανεικός από την ομάδα τη Λάτσιο. Γεννημένος στη Γαλλία, αγωνίζεται στην εθνική ομάδα της Αλγερίας.

Την 1η Οκτωβρίου 2020, ο Φαρές υπέγραψε πενταετές συμβόλαιο με τη Λάτσιο, με την οποία έχει καταγράψει 29 εμφανίσεις, με απολογισμό μία ασίστ. Την περασμένη σεζόν μέτρησε 16 εμφανίσεις, ενώ επίσης έχει αγωνιστεί σε Σπαλ, Βερόνα, Τζένοα και Τορίνο.

Αν και μπορεί να παίξει ως αριστερό μπακ ή αριστερό εξτρέμ (όπως φαίνεται με την εθνική ομάδα της Αλγερίας), οι ικανότητες του Μοχάμεντ φαίνονται στο μέγιστο βαθμό στη θέση του ακραίου μπακ. Μια θέση που περιλαμβάνει υψηλή ενέργεια και σκληρή δουλειά. Επιπλέον, ο Αλγερινός δεν φοβάται να μπαίνε δυνατά στις μονομαχίες και να χρησιμοποιεί την επιθετικότητα, το σώμα του για να βγαίνει νικητές από μονομαχίες με αντιπάλους.

Σε περίπτωση που πραγματοποιηθεί η μεταγραφή του στον Πανσερραϊκό, θα είναι η πρώτη φορά για τον 28χρονο μπακ χαφ που θα δοκιμαστεί εκτός Ιταλίας.

14:56 - 30.07.2024

📲 Το νέο mobile app του Sportal είναι εδώ!

To νέο app του Sportal είναι εδώ! Με όλα τα τελευταία νέα, πλήρες ρεπορτάζ, αναλύσεις και αφιερώματα για τα σημαντικά αθλητικά γεγονότα. Video highlights, αθλητικές εκπομπές, Live Blogs, στατιστικά και βαθμολογίες για όλους τους αγώνες. Όλα αυτά από την κορυφαία ομάδα του Sportal.gr. Κατέβασε την εφαρμογή στο κινητό σου για να έχεις όλη την αθλητική δράση στα χέρια σου 🤳🏻!