Ο Χάρης Παππάς υπεύθυνος Scouting στον Πανσερραϊκό

Ο Χάρης Παππάς

i

©panserraikosfc

Ο Χάρης Παππάς υπεύθυνος Scouting στον Πανσερραϊκό

Sportal newsroom 13:12 - 04.10.2024 / Ανανεώθηκε: 13:12 - 04.10.2024

Ο Πανσερραϊκός ανακοίνωσε την έναρξη της συνεργασίας του με τον Χάρη Παππά, ο οποίος αναλαμβάνει τη θέση του Υπευθύνου Τμήματος Scouting της ομάδας.

Ο Χάρης Παππάς αναλαμβάνει ρόλο υπεύθυνου scouting στον Πανσερραϊκό όπως γνωστοποίησε με ανακοίνωσή της η ομάδα των Σερρών.

Με αυτόν τον τρόπο, ο Χάρης Παππάς επιστρέφει στο κορυφαίο επίπεδο του ελληνικού ποδοσφαίρου αυτή τη φορά όχι από τον ρόλο του ποδοσφαιριστή, αλλά από εκείνον του υπεύθυνου scouting του Πανσερραϊκού.

Έκανε... σεφτέ ο Πανσερραϊκός με «διπλό» στη Λαμία σε ματσάρα που τα είχε όλα!
STOIXIMAN SUPER LEAGUE

21:59 - 30.09.2024

Έκανε... σεφτέ ο Πανσερραϊκός με «διπλό» στη Λαμία σε ματσάρα που τα είχε όλα!

Σε μία αναμέτρηση που δεν της έλειψε τίποτα (τρία γκολ, από μία κόκκινη κάρτα για κάθε ομάδα και... ανακοινώσεις), ο Πανσερραϊκός επικράτησε της Λαμίας με 2-1 στο «Αθανάσιος Διάκος», παίρνοντας την πρώτη του νίκη για φέτος στο πρωτάθλημα.

Η σχετική ανακοίνωση αναφέρει:

Ο Χάρης Παππάς είναι γεννημένος στις 12/03/1983, έχει υπάρξει επαγγελματίας ποδοσφαιριστής με πλούσια καριέρα, η οποία ουσιαστικά επαγγελματικά ξεκίνησε από τον Πανσερραϊκό το 2002 και περιλάμβανε ακόμη μία θητεία στην ομάδα μας το 2012, ενώ έχει αγωνιστεί επίσης σε Ορφέα Ελευθερούπολης, Απόλλων Καλαμαριάς, Ολυμπιακό, ΑΕΚ, Ξάνθη, Μόναχο 1860, Παναιτωλικό, Ολυμπιακό Βόλου, Νίκη Βόλου, Έρντινγκεν και Καβάλα, έχοντας κατακτήσει και ένα πρωτάθλημα.

Ως προπονητής έχει διατελέσει βοηθός στην ομάδα της Ξάνθης και προπονητής στον Αετό Οφρυνίου, στις Μικτές της Ε.Π.Σ.Καβάλας, ενώ έχει τελειώσει με επιτυχία σχολή αναλυτή ποδοσφαίρου.