Φέρνει Γάλλο αμυντικό μέσο ο Πανσερραϊκός

Φέρνει Γάλλο αμυντικό μέσο ο Πανσερραϊκός

Γιώργος Ραφαήλ Γκόγκος 16:39 - 16.09.2024 / Ανανεώθηκε: 16:40 - 16.09.2024

Οι Σερραίοι είναι κοντά στην απόκτηση του Ζερεμί Ζελέν.

Ο Πανσερραϊκός, ο οποίος βρίσκεται στην παρούσα φάση χωρίς προπονητή μετά την απομάκρυνση του Μιχάλη Γρηγορίου, είναι κοντά στο να ολοκληρώσει μία σημαντική μεταγραφή.

Στον Πανσερραϊκό θα ενταχθεί τις επόμενες ώρες ο Γάλλος αμυντικός Ζερεμί Ζελέν, όπως αναφέρεται σε ρεπορτάζ στην ιστοσελίδα της γαλλικής αθλητικής εφημερίδας L’Equipe.

«Στα 27 του, ο Ζερεμί Ζελέν είναι χωρίς συμβόλαιο από το τέλος της περιπέτειάς του στην Αμιέν αυτό το καλοκαίρι. Μια περίοδος τώρα έχει τελειώσει από τότε που ο αμυντικός, νικητής του γαλλικού Κυπέλλου (Coupe de France) 2019 με τη Ρεν, θα ανακοινωθεί από τον Πανσερραϊκό τις επόμενες ώρες. Στη Γαλλία, το όνομά του είχε αναφερθεί για την Ανζέ», τονίζεται στο δημοσίευμα.

Ο Ζελέν γεννήθηκε στις 24/4/97, είναι δεξιοπόδαρος κι έχει ύψος 1,83. Μπορεί ν’ αγωνιστεί και στόπερ, ενώ ήταν μέλος της εθνικής Ελπίδων της Γαλλίας, όπου είχε τρία ματς χωρίς γκολ.

Την περασμένη σεζόν έπαιξε στην Αμιάν και μέτρησε 32 αγώνες, 2 γκολ και 2 ασίστ. Έμεινε ελεύθερος και πλέον είναι έτοιμος να μετακομίσει στις Σέρρες.

Ξεκίνησε την καριέρα του στη Ρεν με την οποία στη Ligue 1 κατέγραψε 84 συμμετοχές με 1 γκολ και 2 ασίστ. Αγωνίστηκε ακόμα στο Βέλγιο, όπου με την Αντβέρπ είχε 20 ματς και 1 ασίστ.

Να θυμίσουμε την ανακοίνωση της ΠΑΕ για το διαζύγιο με τον Γρηγορίου:

Οι συνήθειες δεν αλλάζουν: Δύο απολύσεις προπονητών πριν ολοκληρωθεί η 4η αγωνιστική της Stoiximan Super League!
STOIXIMAN SUPER LEAGUE

15:29 - 16.09.2024

Οι συνήθειες δεν αλλάζουν: Δύο απολύσεις προπονητών πριν ολοκληρωθεί η 4η αγωνιστική της Stoiximan Super League!

Μετά την απομάκρυνση του Μίλαν Ράσταβατς από τον πάγκο του Asteras Aktor, ακολούθησε το τέλος του Μιχάλη Γρηγορίου από τον Πανσερραϊκό, με τις συνήθεις να μην αλλάζουν για ακόμη μία σεζόν στο πρωτάθλημα.

«Η ΠΑΕ Πανσερραϊκός ανακοινώνει πως έπειτα από τη συνάντηση που έγινε το πρωί της Δευτέρας 16/09, σε άριστο κλίμα, ανάμεσα στον Πρόεδρο κ.Τάσο Καζία και τον προπονητή κ.Μιχάλη Γρηγορίου, αποφασίστηκε η κοινή συναινέσει λύση της συνεργασίας με γνώμονα πάντα το καλό της ομάδας μας.

Η ΠΑΕ Πανσερραϊκός του εύχεται καλή συνέχεια και κάθε επιτυχία σε επαγγελματικό και προσωπικό επίπεδο».