«Μάχη» Πανσερραϊκού και ΟΦΗ με έπαθλο την επιστροφή στις νίκες

Πανσερραϊκός - ΟΦΗ

i

© Intime

«Μάχη» Πανσερραϊκού και ΟΦΗ με έπαθλο την επιστροφή στις νίκες

Γιώργος Ραφαήλ Γκόγκος 08:38 - 06.11.2023 / Ανανεώθηκε: 12:11 - 14.08.2024

Πανσερραϊκός και ΟΦΗ θα τεθούν αντιμέτωποι στις Σέρρες (6/11, 18:00), στο πλαίσιο της 10ης αγωνιστικής της Stoiximan Super League.

Η αυλαία της 10ης αγωνιστικής της Stoiximan Super League πέφτει στις Σέρρες.

Ο Πανσερραϊκός είναι έτοιμος να επιστρέψει στη φυσική του έδρα και να υποδεχτεί τον ΟΦΗ (6/11, 18:00), με τις δύο ομάδες να ψάχνουν την επιστροφή στις νίκες.

Από τη μία, η ομάδα του Πάμπλο Γκαρσία προέρχεται από δύο συνεχόμενες εκτός έδρας ήττες κόντρα σε Άρη και Παναθηναϊκό, ενώ οι Κρητικοί την περασμένη αγωνιστική ηττήθηκαν για πρώτη φορά στο «Γεντί Κουλέ» από τον Ολυμπιακό.

Η νεοφώτιστη ομάδα των Σερρών βρίσκεται στην 9η θέση με εννιά πόντους και στο -4 από τον ΟΦΗ.

Όσον αφορά στο αγωνιστικό κομμάτι, ο Ουρουγουανός τεχνικός δεν μπορεί να υπολογίζει στον τιμωρημένο Ισμαΐλα Ουεντραόγκο, ο οποίος αποβλήθηκε στη Λεωφόρο, ενώ για τους Κρητικούς εκτός «μάχης» έμεινε ο Μπάκιτς, ο οποίος ταλαιπωρείται από θλάση, αλλά και ο τιμωρημένος Λάρσον.

Η αποστολή του Πανσερραϊκού: Χοβάν, Κατσίκας, Αυλωνίτης, Γκοτζαμανίδης, Μπέργκστρεμ, Ντάνκερλουι, Πεταυράκης, Πηλέας, Δεληγιαννίδης, Θυμιάνης, Στάϊκος, Κολομπίνο, Μορέϊρα, Τομάς, Μούργος, Χατζηστραβός, Μασκανάκης, Άλεξιτς, Γούλερι, Σοφιανός, Μασαρίποφ.

Η αποστολή του ΟΦΗ: Μπάουμαν, Σωτηρίου, Πασαλίδης, Μαρινάκης, Βούρος, Καρώ, Γιαννούλης, Θοράρινσον, Λαμπρόπουλος, Αμπάντα, Γκαγιέγκος, Νέιρα, Τοράλ, Ριέρα, Μεγιάδο, Αποστολάκης, Γκλέιζερ, Ντικό, Φελίπε, Μοσκέρα.

Οι πιθανές ενδεκάδες: 

Πανσερραϊκός (Πάμπλο Γκαρσία): Τσοβάν - Δεληγιαννίδης, Αυλωνίτης, Μπέργκστρομ, Πενταυράκης - Στάικος, Μορέιρα – Μούργος, Χατζηστραβός, Πηλέας – Άλεκσιτς

ΟΦΗ (Βάλντας Νταμπράουσκας): Μπάουμαν - Βούρος, Καρώ, Λαμπρόπουλος – Μαρινάκης, Γκαγιέγος, Γκλάζερ, Τοράρινσον, Τοράλ - Φελίπε, Ντίκο

Διαιτητής: Αναστάσιος Παπαπέτρου

Βοηθοί: Ιορδάνης Απτόσογλου, Ισίδωρος Αρμακόλας

4ος Διαιτητής: Παναγιώτης-Ραφαήλ Τσιάρας

VAR: Κωνσταντίνος Τσέτσιλας (Καστοριάς), 

AVAR: Ευάγγελος Μανούχος (Αργολίδας)

O Κωνσταντέλιας θύμισε Γκούτι: Ο Έλληνας μέσος έβγαλε ίδια ασίστ με τακουνάκι με τον πρώην παιχταρά της Ρεάλ (vid)
STOIXIMAN SUPER LEAGUE

22:00 - 05.11.2023

O Κωνσταντέλιας θύμισε Γκούτι: Ο Έλληνας μέσος έβγαλε ίδια ασίστ με τακουνάκι με τον πρώην παιχταρά της Ρεάλ (vid)

Ο Γιάννης Κωνσταντέλιας με μία μαγική ενέργεια σέρβιρε στον Οζντόεφ για το 0-4 στο «Γ. Καραϊσκάκης», με τον νεαρό σούπερ σταρ να θυμίζει τον Γκούτι της Ρεάλ Μαδρίτης.

Baladeros LIVE: Το ιστορικό 2-4 του Φαλήρου, η γκέλα της ΑΕΚ και ο κερδισμένος Παναθηναϊκός

Κάντε Εγγραφή στο YouTube κανάλι του Sportal.gr για αποκλειστικές συνεντεύξεις, Live Streams και πλούσιο video περιεχόμενο!