Εκτός έδρας δοκιμασία για τον Ολυμπιακό στις Σέρρες με στόχο την επιστροφή στις εγχώριες νίκες

Ολυμπιακός - Πανσερραϊκός

i

© Intime

Εκτός έδρας δοκιμασία για τον Ολυμπιακό στις Σέρρες με στόχο την επιστροφή στις εγχώριες νίκες

Γιώργος Ραφαήλ Γκόγκος 09:07 - 18.12.2023 / Ανανεώθηκε: 11:12 - 14.08.2024

Πανσερραϊκός και Ολυμπιακός θα κοντραριστούν στις Σέρρες (18/12, 18:00), στο πλαίσιο της 14ης αγωνιστικής της Stoiximan Super League.

Ο Ολυμπιακός αναζητεί την πρώτη του εγχώρια νίκη επί εποχής Καρβαλιάλ!

Στην αναμέτρηση που θα ρίξει την αυλαία της 14ης αγωνιστικής της Stoiximan Super League, ο Πανσερραϊκός θα υποδεχτεί στην έδρα του τους Πειραιώτες (18/12, 18:00).

Από τη μία, η ομάδα του Πάμπλο Γκαρσία αγνοεί τη νίκη στο πρωτάθλημα τις τελευταίες τέσσερις αγωνιστικές και ψάχνει ένα θετικό αποτέλεσμα που θα της δώσει βαθμολογική ανάσα. 

Στην αντίπερα όχθη, την περασμένη Πέμπτη (14/12) οι ερυθρόλευκοι έκαναν το καθήκον τους κόντρα στην Μπάτσκα Τόπολα και θα συνεχίσουν την ευρωπαϊκή τους πορεία και το 2024 μέσα από το Conference League, ενώ πλέον αναζητούν την επιστροφή στις νίκες του πρωταθλήματος, μετά την... επεισοδιακή ισοπαλία στο Πανθεσσαλικό κόντρα στον Βόλο (2-2).

Όσον αφορά στο βαθμολογικό κομμάτι, ο Ουρουγουανός τεχνικός των γηπεδούχων δεν μπορεί να υπολογίζει στον τιμωρημένο Άλεξιτς και τους τραυματίες Γούλερι, Μασκανάκη, Τσαγκαλίδη, ενώ εκτός είναι και οι Στίνα, Τσιλιγγιρης, Κολομπίνο, Χάγιεκ, Καρασαλίδης, Παπαβασιλείου, Τσομπανίδης, Ανάκογλου που συνήθως μένουν εκτός αποστολής.

Η αποστολή του Πανσερραϊκού: Χόβαν, Κατσίκας, Γκοτζαμανίδης, Μπέργκστρεμ, Αυλωνίτης, Πεταυράκης, Πηλέας, Δεληγιαννίδης, Ντάνκερλουι, Θυμιάνης, Στάϊκος, Ουεντραόγκο, Μορέϊρα, Οικονόμου, Τομάς, Σοφιανός, Μούργος, Χατζηστραβός, Μπαϊροβιτς, Μασαρίποφ.

Για τους φιλοξενούμενους εκτός μάχης έμεινε ο τιμωρημένος Ρέτσος και οι τραυματίες Φρέιρε - Πορόζο, ενώ αξίζει να σημειωθεί πως η αποστολή δεν γνωστοποιήθηκε από την «ερυθρόλευκη» ΠΑΕ.

Πιθανές συνθέσεις:

Πανσερραϊκός (Πάμπλο Γκαρσία): Χόβαν – Ντανκερλούι, Μπέργκστρεμ, Αυλωνίτης, Πεταυράκης - Ουεντραόγκο, Μορέιρα – Μασαρίποφ, Χατζηστραβός, Πήλιος – Τομάς.

Ολυμπιακός (Κάρλος Καρβαλιάλ): Πασχαλάκης – Ροντινέι, Μπιανκόν, Ντόη, Ορτέγκα – Έσε, Καμαρά – Ποντένσε, Φορτούνης, Μασούρας – Ελ Κααμπί.

Διαιτητής: Πέτρος Τσαγκαράκης

Βοηθοί: Βασίλειος Νικολακάκης, Χασαν Κουλα

Τέταρτος: Παναγιώτης - Ραφαήλ Τσιάρας

VAR: Κωνσταντίνος Περράκης, Ανδρέας Μεϊντάνας