Το επερχόμενο Πανσερραϊκός - ΠΑΟΚ οδεύει προς Τούμπα

Γήπεδο Πανσερραϊκού

i

© Intime

Το επερχόμενο Πανσερραϊκός - ΠΑΟΚ οδεύει προς Τούμπα

Γιώργος Ραφαήλ Γκόγκος 15:35 - 16.11.2023 / Ανανεώθηκε: 11:56 - 14.08.2024

Οι εργασίες για την αποξήλωση του στεγάστρου στο γήπεδο του Πανσερραϊκού και το ενδεχόμενο της Τούμπας.

Με την επιστροφή από τη διακοπή του πρωταθλήματος λόγω των εθνικών ομάδων, Πανσερραϊκός και ΠΑΟΚ θα κοντραριστούν (26/11, 17:30) στο πλαίσιο της 12ης αγωνιστικής της Stoiximan Super League και σε ένα ματς που μέχρι στιγμής η έδρα του είναι στον... αέρα.

Να θυμίσουμε πως πριν από έναν μήνα περίπου, είχε παρθεί η απόφαση να κλείσει επ' αόριστον το Δημοτικό Γήπεδο των Σερρών, λόγω των προβλημάτων της στατικότητας. Στη συνέχεια, η ομάδα του Πάμπλο Γκαρσία επέστρεψε και πάλι στη φυσική της έδρα στην αναμέτρηση με τον ΟΦΗ, ωστόσο με... νέα δεδομένα.

Συγκεκριμένα, η νεοφώτιστη ΠΑΕ γνωστοποίησε πως ο σύλλογος επιστρέφει στις Σέρρες με την προϋπόθεση ότι η δυτική κερκίδα έως ότου ολοκληρωθούν οι εργασίες αποξήλωσης του μεταλλικού στεγάστρου δεν θα λειτουργήσει, ανοιχτά θα είναι μόνο τα δύο πέταλα για τους φιλάθλους, ενώ επίσης θα επιτραπεί σε ορισμένο αριθμό ατόμων (35 άτομα) δημοσιογράφων και τεχνικών, να βρεθούν στην ανατολική κερκίδα του Δημοτικού γηπέδου για την κάλυψη της αναμέτρησης.

Η FIFA θυμήθηκε την ασύλληπτη γκολάρα του 17χρονου Βιεϊρίνια με την Εθνική Πορτογαλίας (vid)
STOIXIMAN SUPER LEAGUE

10:34 - 16.11.2023

Η FIFA θυμήθηκε την ασύλληπτη γκολάρα του 17χρονου Βιεϊρίνια με την Εθνική Πορτογαλίας (vid)

Με τη φανέλα του ΠΑΟΚ ο Αντελίνο Βιεϊρίνια έχει πετύχει πολλά αξέχαστα κι εντυπωσιακά γκολ, ωστόσο ο τρόπος με τον οποίο βρήκε δίχτυα το μακρινό 2003 με τη φανέλα της Εθνικής Πορτογαλίας αποτελεί τον πιο ξεχωριστό.

Πλέον όσον αφορά στην επερχόμενη αναμέτρηση κόντρα στον ΠΑΟΚ, ο Δήμος Σερρών προχώρησε σε ανάκληση παραχώρησης του Δημοτικού γηπέδου στον Πανσερραϊκό λόγω έναρξης εργασιών. Σύμφωνα με την ΕΡΤ, «η απόφαση κοινοποιήθηκε στην ΠΑΕ Πανσερραϊκός και αυτό σημαίνει ότι ο αγώνας με τον ΠΑΟΚ στις 26 Νοεμβρίου δεν γίνεται να διεξαχθεί στις Σέρρες. Όλα δείχνουν ότι ο Πανσερραϊκός θα ζητήσει από την διοργανώτρια του πρωταθλήματος την αλλαγή έδρας και ο αγώνας θα διεξαχθεί στην Τούμπα».