Το πρόγραμμα προετοιμασίας του Πανσερραϊκού

Το πρόγραμμα προετοιμασίας του Πανσερραϊκού

Γιώργος Ραφαήλ Γκόγκος 16:15 - 03.06.2024 / Ανανεώθηκε: 16:17 - 03.06.2024

Ο Πανσερραϊκός ανακοίνωσε το πρόγραμμα της προετοιμασίας του για τη νέα σεζόν.

Στη Νάουσα θα πραγματοποιηθεί το βασικό στάδιο της προετοιμασίας του Πανσερραϊκού για τη νέα σεζόν.

Ο τεχνικός Μιχάλης Γρηγορίου αποφάσισε να δουλέχει η ομάδα στα 3-5 Πηγάδια για 11 μέρες τον Ιούλιο. Το πρόγραμμα των φιλικών δεν έχει ανακοινωθεί, αφού δεν υπάρχουν ακόμα οριστικές συμφωνίες με διάφορες ομάδες.

Η ανακοίνωση του Πανσερραϊκού: «Εντός Ελλάδας θα διεξαχθεί και φέτος το βασικό στάδιο προετοιμασίας του Πανσερραϊκού, ενόψει της σεζόν 2024-25. H αποστολή των “λιονταριών” θα βρεθεί από τις 11 έως τις 22 Ιουλίου στην Νάουσα και συγκεκριμένα στην περιοχή 3-5 Πηγάδια.

Σε υψόμετρο 1350 μέτρων, σε ένα καταπράσινο φυσικό τοπίο, στο πλήρως εξοπλισμένο Naousa Mountain Resort, ο Μιχάλης Γρηγορίου και οι ποδοσφαιριστές του θα έχουν την ευκαιρία να δουλέψουν σε ευνοϊκές καιρικές συνθήκες και να προετοιμαστούν με τον καλύτερο δυνατό τρόπο για μια ακόμη απαιτητική σεζόν.

Η πρώτη συγκέντρωση της ομάδας μας είναι προγραμματισμένη για τη Δευτέρα 01 Ιουλίου στο Αθλητικό κέντρο Ομόνοιας, ενώ τις προηγούμενες ημέρες, από τις 27 έως και τις 29 Ιουνίου, οι ποδοσφαιριστές θα υποβληθούν στις απαραίτητες αιματολογικές και εργομετρικές εξετάσεις.

Το πρόγραμμα των φιλικών αγώνων θα ανακοινωθεί το επόμενο διάστημα».

Να θυμίσουμε ότι ο Πανσερραϊκός ανακοίνωσε πριν λίγες μέρες και την παραμονή του Πασχάλη Στάικου:

«Η ΠΑΕ Πανσερραϊκός ανακοινώνει την ανανέωση του συμβολαίου του ποδοσφαιριστή Πασχάλη Στάϊκου. Ο έμπειρος χαφ, μετά από μία ακόμη επιτυχημένη σεζόν, θα φοράει τη φανέλα με το λιοντάρι στο στήθος έως το 2026.

Ο Πασχάλης Στάϊκος αποκτήθηκε τον Ιανουάριο του 2023, πανηγύρισε με την ομάδα μας την κατάκτηση του πρωταθλήματος της Super League 2 έχοντας συνολικά 16 συμμετοχές, ενώ την αγωνιστική περίοδο που ολοκληρώθηκε ήταν από τους πρωταγωνιστές στην επίτευξη των στόχων μας έχοντας 32 συμμετοχές, 4 γκολ και 1 ασίστ.

Τα καλύτερα έρχονται λιοντάρι…».