Τέσσερις παίκτες του Πανσερραϊκού στις κλήσεις για τις Εθνικές ομάδες

Πανσερραϊκός

i

©INTIME

Τέσσερις παίκτες του Πανσερραϊκού στις κλήσεις για τις Εθνικές ομάδες

Στέλιος Βαρδάκης • 22:15 - 18.03.2024 / Ανανεώθηκε: 23:39 - 13.08.2024

Τέσσερις παίκτες από το ρόστερ του Πανσερραϊκού θα ενισχύσουν τις εθνικές τους ομάδες σε αυτή τη διακοπή.

Διακοπή υπάρχει στο πρωτάθλημα της Stoiximan Super League λόγω των υποχρεώσεων των εθνικών ομάδων. Συγκεκριμένα, η Εθνική μας ομάδα αντιμετωπίζει το Καζακστάν για τα ημιτελικά του Nations League. Η του Γκουστάβο Πογιέτ να θέλει τη νίκη για να προκριθεί στον τελικό, όπου θα βρει απέναντί της το νικητή του Γεωργία - Λουξεμβούργο και να διεκδικήσει ένα εισιτήριο για την τελική φάση του Euro 2024.

Στο πλαίσιο αυτής της διακοπής, ο Πανσερραϊκός ανακοίνωσε ότι τέσσερις ποδοσφαιριστές του, έλαβαν κλήση για να ενισχύσουν τις εθνικές τους ομάδες. Πρόκειται για τους Ισμαΐλα Ουεντραόγκο (Μπουρκίνα Φάσο), Κώστα Πηλέα (Κύπρος), Μάριος Σοφιανός (Εθνική Ελπίδων) και Νταμίλ Ντανκερλουι (Σουρινάμ).

Η ομάδα του Πάμπλο Γκαρσία ηττήθηκε στην πρεμιέρα των playouts με 3-0 από τον Παναιτωλικό, ενώ με την επανέναρξη του πρωταθλήματος φιλοξενεί τον Αστέρα Τρίπολης στις Σέρρες (30.03 15:00).

Αναλυτικά η ανακοίνωση του Πανσερραϊκού:

«Με τέσσερις κλήσεις προς ποδοσφαιριστές του Πανσερραϊκού συνοδεύεται η νέα διακοπή των πρωταθλημάτων λόγω των υποχρεώσεων των Εθνικών ομάδων. Συγκεκριμένα στα αντιπροσωπευτικά τους συγκροτήματα κλήθηκαν οι  Ισμαΐλα Ουεντραόγκο, Κώστας Πηλέας, Μάριος Σοφιανός και Νταμιλ Ντανκερλουι, οι οποίοι έχουν ήδη ενσωματωθεί στις αποστολές των ομάδων τους και θα επιστρέψουν μετά την ολοκλήρωση των αγώνων τους.

Συγκεκριμένα ο Ισμαΐλα Ουεντραόγκο είναι στις κλήσεις της Μπουρκίνα Φάσο και θα ταξιδέψει στην Αφρική για να ενισχύσει την ομάδα του στους φιλικούς αγώνες με την Λιβύη (22/03) και τον Νίγηρα (26/03).

Ο Κώστα Πηλέας κλήθηκε στην Εθνική Κύπρου για τους φιλικούς αγώνες με την Λετονία (21/3) και την Σερβία (25/3), ωστόσο τις προηγούμενες ημέρες αντιμετώπιζε κάποιες ενοχλήσεις και θα εξεταστεί και από το επιτελείο της ομάδας του.

Ο Νταμιλ Ντανκερλουι κλήθηκε στην Εθνική Σουρινάμ για τον φιλικό αγώνα με την Μαρτινίκα(24/03),που θα διεξαχθεί στην Ολλανδία.

Τέλος, ο Μάριος Σοφιανός κλήθηκε στην Εθνική Ελπίδων για τους αγώνες των προκριματικών του Euro U21 κόντρα στην Λευκορωσία(22/3) και την Ανδόρα (26/3)».