Καταιγιστικός ο ΠΑΟΚ με σερί 9 ματς χωρίς ήττα
i

Οι πανηγυρισμοί των παικτών του ΠΑΟΚ/©intime

Καταιγιστικός ο ΠΑΟΚ με σερί 9 ματς χωρίς ήττα

Μάνος Τσαλγατίδης 13:24 - 11.01.2023 / Ανανεώθηκε: 10:41 - 20.08.2024

Ο Δικέφαλος τρέχει σερί 9 αήττητων παιχνιδιών και δείχνει ότι είναι στο ποδοσφαιρικό ανέβασμα του.

Ο ΠΑΟΚ πριν από τη διακοπή για το Παγκόσμιο Κύπελλο βρισκόταν σε «ανέβασμα», και με την επιστροφή του στην αγωνιστική δράση έδειξε να το πιάνει από εκεί που το είχε αφήσει, και να μην επηρεάζεται ψυχολογικά από το άτυχο, και ποδοσφαιρικά άδικο, αποτέλεσμα με τον Ατρόμητο στο Περιστέρι. 

Στα τέσσερα πρώτα παιχνίδια του πρώτου γύρου μάλιστα οι «ασπρόμαυροι» έχουν αφήσει μόνο αυτούς τους δύο από τους διαθέσιμους δώδεκα βαθμούς, την ίδια ώρα που κανείς ανταγωνιστής του δεν τα έχει πάει καλύτερα στο ξεκίνημα. 

Οι «ασπρόμαυροι» με τρεις νίκες και μια ισοπαλία έχουν 10 βαθμούς από την πρεμιέρα του δεύτερου γύρου, και μόνο ο Ολυμπιακός έχει να παρουσιάσει αντίστοιχη συγκομιδή. Η ΑΕΚ έχει 9 βαθμούς σε τέσσερα παιχνίδια, ενώ ο πρωτοπόρος Παναθηναϊκός μόλις 5, με τον Άρη να μαζεύει δύο περισσότερους. 

«Καθάρισε» στο ρελαντί με Τόμας ο ΠΑΟΚ και τώρα... Παναθηναϊκός

«Καθάρισε» στο ρελαντί με Τόμας ο ΠΑΟΚ και τώρα... Παναθηναϊκός

Ο ΠΑΟΚ επικράτησε άνετα της Καλαμάτας με 2-0 χάρη σε δύο γκολ του Μπράντον Τόμας και σε συνδυασμό με τη νίκη με το ίδιο σκορ στο πρώτο ματς, προκρίθηκε στους «8» του Κυπέλλου Ελλάδας, όπου εκτός συγκλονιστικού απροόπτου θα αντιμετωπίσει τον Παναθηναϊκό.

Μάλιστα, ο ΠΑΟΚ τρέχει ένα σερί 9 αγώνων χωρίς ήττα! Βέβαια, το πιο εντυπωσιακό σε αυτό το σερί είναι πως οι «ασπρόμαυροι» έχουν δεχθεί μόλις ένα γκολ (στο εκτός έδρας παιχνίδι με τον Ατρόμητο), ενώ στην Τούμπα η εστία τους είναι απαραβίαστη.