Ντέρμπι ΠΑΟΚ - ΑΕΚ για τον Μίλσον της Μακάμπι Τελ Αβίβ βλέπουν στο εξωτερικό

Ντέρμπι ΠΑΟΚ - ΑΕΚ για τον Μίλσον της Μακάμπι Τελ Αβίβ βλέπουν στο εξωτερικό

Γιώργος Σακελλαρίου 21:06 - 05.06.2024 / Ανανεώθηκε: 21:19 - 05.06.2024

Μετά την ΑΕΚ, σε δημοσίευμα στο εξωτερικό αναφέρεται ότι και ο ΠΑΟΚ θέλει τον Φελίσιο Μίλσον της Μακάμπι Τελ Αβίβ.

Ο Φελίσιο Μίλσον είναι ένας εξτρέμ, ο οποίος φέτος έδειξε την ποιότητά του και προκάλεσε το ενδιαφέρον και ομάδων της χώρας μας.

Ο Φελίσιο Μέντες Ζοάο Μίλσον, όπως είναι το πλήρες όνομά του, είναι Ανγκολέζος και γεννήθηκε στις 12/10/99.

Είναι δεξιοπόδαρος, ταχύτατος, με ύψος 1,70 και παίζει στα δύο άκρα, αλλά κυρίως αριστερά. Θέση στην οποία ψάχνονται και η ΑΕΚ και ο ΠΑΟΚ.

Η Ένωση δεδομένα έχει στη λίστα της τον ικανό εξτρέμ, ο οποίος ανήκει στη Μακάμπι Τελ Αβίβ. Έχει συμβόλαιο με την πρωταθλήτρια Ισραήλ έως το 2026 με οψιόν ανανέωσης για έναν ακόμα χρόνο. Η αξία του, σύμφωνα με το transfermarkt εκτιμάται στα 2,5 εκατ. ευρώ και σίγουρα δεν είναι εύκολη οικονομικά η περίπτωσή του.

Ο Μίλσον μετακόμισε στο Ισραήλ το περασμένο καλοκαίρι από τη ρωσική Νίζνι και στην πρώτη του σεζόν στη Μακάμπι είχε σε όλες τις διοργανώσεις 40 αγώνες, 7 γκολ και 13 ασίστ. Οι δύο ασίστ, μάλιστα, ήταν στη νίκη των Ισραηλινών επί του Ολυμπιακού με 1-4 στο «Γ. Καραϊσκάκης». Σ’ εκείνο το ματς ο Μίλσον υπέστη μυϊκό τραυματισμό και δεν αγωνίστηκε στη ρεβάνς.

Σύμφωνα με ποστάρισμα του λογαριασμού «Diário de Transferências» στο «Χ», ΠΑΟΚ και ΑΕΚ δίνουν μάχη για την απόκτησή του. Αναλυτικά όσα αναφέρονται: «Ο Μίλσον μπορεί να έχει νέο σύλλογο στην Ελλάδα.

ΠΑΟΚ και ΑΕΚ επισημοποίησαν το ενδιαφέρον τους για τον 24χρονος. Ο Ανγκολέζος παίκτης της Μακάμπι Τελ Αβίβ κέρδισε τον τίτλο του πρωταθλητή στο Ισραήλ κι αναδείχθηκε καλύτερος ξένος παίκτης της χώρας».

Να σημειωθεί ότι ο Μίλσον ξεκίνησε την καριέρα του στην Πορτογαλία και συγκεκριμένα στη Μαρίτιμο, με την οποία είχε 32 αγώνες, 1 γκολ και 2 ασίστ. Στη Νίζνι Νόβγκοροντ είχε 29 αγώνες, 2 γκολ και 4 ασίστ, ενώ έπαιξε και στην Τουρκία με την Ανκαραγκιουτσού, όπου μέτρησε 12 ματς, 5 γκολ και 1 ασίστ.

Δείτε την ανάρτηση