«Ο δρόμος προς τον ΠΑΟΚ άνοιξε για τον Εντοάρντο Μποβέ»

Φωτ. IMAGO

«Ο δρόμος προς τον ΠΑΟΚ άνοιξε για τον Εντοάρντο Μποβέ»

Sportal newsroom 15:50 - 27.08.2024 / Ανανεώθηκε: 15:58 - 27.08.2024

Η απόκτηση του Εντοάρντο Μποβέ ως δανεικός από τον ΠΑΟΚ, φαίνεται πως είναι ένα βήμα πιο κοντά σύμφωνα με νέο δημοσίευμα της Gazzeta Dello Sport.

Ο ΠΑΟΚ έχει βάλει στόχο να ενισχύσει την μεσαία του γραμμή και γι΄αυτό εξετάζει την περίπτωση του Εντοάρντο Μποβέ της Ρόμα. Η περίπτωσή του είναι ιδιαίτερη, καθώς οι Θεσσαλονικείς ζητούν τον δανεισμό του και η Ρόμα τον κοστολογεί περίπου στα 12 εκατομμύρια ευρώ.

Ο 22χρονος Ιταλός μέσος, είναι ούτως ή άλλως προς αποχώρηση, καθώς δεν έχει τα λεπτά συμμετοχής που επιζητεί. Τα ευχάριστα νέα ήρθαν σήμερα, μέσα από ένα δημοσίευμα της Gazzeta Dello Sport, η οποία αναφέρει πως ο δρόμος προς την Θεσσαλονίκη είναι ανοιχτός για τον Μποβέ.

Ο Αντρέα Πουλιέζε, ο ρεπόρτερ της Ρόμα, γράφει αναλυτικά: «Ο Εντοάρντο Μποβέ θα πήγαινε δανεικός στην Ελλάδα, ώστε η Ρόμα να διατηρήσει τον έλεγχο του παίκτη και να αξιολογήσει πώς θα τον αντιμετωπίσει την επόμενη σεζόν. Ο δρόμος προς τον ΠΑΟΚ άνοιξε για τον Εντοάρντο Μποβέ. Ο Ιταλός μέσος θα μπορούσε να πάει ως δανεικός, ώστε η Ρόμα να διατηρήσει την κυριότητα του παίκτη».

14:56 - 30.07.2024

📲 Το νέο mobile app του Sportal είναι εδώ!

To νέο app του Sportal είναι εδώ! Με όλα τα τελευταία νέα, πλήρες ρεπορτάζ, αναλύσεις και αφιερώματα για τα σημαντικά αθλητικά γεγονότα. Video highlights, αθλητικές εκπομπές, Live Blogs, στατιστικά και βαθμολογίες για όλους τους αγώνες. Όλα αυτά από την κορυφαία ομάδα του Sportal.gr. Κατέβασε την εφαρμογή στο κινητό σου για να έχεις όλη την αθλητική δράση στα χέρια σου 🤳🏻!