Αποχώρησε με αιχμές από τον ΠΑΟΚ η Μιλγιόγια

Πάουλα Μιλγιόγια

Αποχώρησε με αιχμές από τον ΠΑΟΚ η Μιλγιόγια

Μαρία Δαλιάνη • 11:58 - 23.09.2023 / Ανανεώθηκε: 13:17 - 14.08.2024

Η Πάουλα Μιλγιόγια η οποία αποκτήθηκε την περασμένη σεζόν από τον ΠΑΟΚ και αποτελούσε βασικό στέλεχος της ομάδας την περασμένη σεζόν με ανάρτηση της στο instagram ανακοίνωσε τη λύση του συμβολαίου της αφήνοντας αιχμές.

Η Πάουλα Μιλόγια βασικό και αναντικατάστατο μέλος της γυναικείας ομάδας του ΠΑΟΚ την περασμένη σεζόν, με μία ανάρτηση της στα social media ανακοίνωσε την λύση της συνεργασίας της με τους θεσσαλονικείς.

Η Φινλανδή τερματοφύλακας που ήρθε πέρσι τον Σεπτέμβρη στον ΠΑΟΚ και την την σεζόν 2022-23, αποτελούσε την βασική τερματοφύλακα της γυναικείας ομάδας ποδοσφαίρου του ΠΑΟΚ.

Η Μιλγιόγια στην ανάρτηση της δεν διευκρίνισε τους λόγους για τους οποίος η συνεργασία ανάμεσα στις δύο πλευρές ολοκληρώθηκε, παρά το γεγονός ότι υπήρξε πρόσφατα ανανέωση του.

 Η Φινλανδή γκολκίπερ, αναφέρθηκε σε συμπεριφορές που δεν μπορούσε να αποδεχτεί η ίδια γράφοντας μάλιστα ότι προτιμούσε να μην παίζει ποδόσφαιρο παρά να ανεχτεί τέτοιου είδους συμπεριφορές χωρίς να διευκρινίζει κάτι παραπάνω.

Αναλυτικά όσα έγραψε στην ανάρτηση της:

«Για να διαψεύσω τις φήμες που κυκλοφορούν την Δευτέρα 11.09.2023 διέκοψα την συνεργασία μου με την ομάδα και ρώτησα αν είναι δυνατόν να εγκαταλείσψω όσο το δυατόν πιο γρήγορα.

Όσοι γνωρίζουν την ιστορία μου ξέρουν πόσα έχω ανεχτεί στη ζωή μου. Χρειάστηκε να γίνουν πολλά για να με κάνουν να σκεφτώ: «Θα προτιμούσα να είμαι χωρίς ποδόσφαιρο παρά να τα ανέχομαι όλα». Όσοι γνωρίζουν τι έγινε και βρίσκονταν εκεί μπορούν αν καταλάβουν ότι τα γεγονότα αυτά δεν έχουν βάση.

Ρατσισμός,υποταγή, λεκτική κακοποίηση bullying, body shaming, παίκτες σπρώχνονται και υποτιμούνται και όλα αυτά για αρχή.

Δεν μπορώ να ανεχτώ τίποτα από όλα αυτά. Δεν μπορώ επίσης να δεχτώ ότι όλα αυτά δικαιολογούνται ή ότι πρόκειται για «αστεία» ή ότι «αυτό είναι το ποδόσφαιρο».

Δεν θα αναφερθώ καν στο κομμάτι του ποδοσφαίρου. Αν το ελάχιστο είναι να συμπεριφέρεσαι σωστά στους ανθρώπους είναι λάθος, στο θα μπορούσε να είναι το έβδομο θαύμα και το κομμάτι του αθλητισμού θα κατάφερνε να λάμψει περισσότερο.

Ήταν δύσκολη απόφαση επειδή απολάμβανα την παρέα μου στην ομάδα και οι οπαδοί μας είστε εκπληκτικοί.

Ήταν εύκολη απόφαση γιατί σέβομαι τα ανθρώπινα δικαιώματα και έχω τον εαυτό μου ψηλά.Είμαι περήφανη για το εαυτό μου πυ προσπάθησα και τράβηξα την γραμμή την στιγμή που έπρεπε και είπα¨: «Αυτό σταματάει τώρα, δεν μπορώ να συμμετάσχω σε αυτό».

Ισπανία και Σουηδία ενωμένες έστειλαν μήνυμα: «Se acabó, ο αγώνας μας είναι ένας παγκόσμιος αγώνας»
REST OF THE WORLD

10:40 - 23.09.2023

Ισπανία και Σουηδία ενωμένες έστειλαν μήνυμα: «Se acabó, ο αγώνας μας είναι ένας παγκόσμιος αγώνας»

Οι εθνικές ομάδες γυναικών της Ισπανίας και της Σουηδίας έδωσαν το δικό τους μήνυμα κρατώντας ένα πανό που έφερε το μήνυμα, «#Se Acabo. Ο αγώνας μας είναι παγκόσμιος αγώνας.»

Είμαι χαρούμενη για την απόφαση μου και θέλω να δω τι μου επιφυλάσσει το μέλλον Η αγάπη για το ποδόσφαιρο δεν ηττήθηκε. Χαίρομαι που κάνω πράγματα που με κάνουν ευτυχισμένη. Για ότι ακολουθήσει είμαι έτοιμη»