ΠΑΟΚ: Απρόοπτο με Αντρίγια Ζίβκοβιτς πριν τον Βόλο!

Ζίβκοβιτς

i

©Intime

ΠΑΟΚ: Απρόοπτο με Αντρίγια Ζίβκοβιτς πριν τον Βόλο!

Μάνος Τσαλγατίδης 18:43 - 20.09.2024 / Ανανεώθηκε: 18:43 - 20.09.2024

Εκτός αποστολής ο Αντρίγια Ζίβκοβιτς λόγω ενοχλήσεων

Γνωστοποιήθηκε το απόγευμα της Παρασκευής (20/9) η αποστολή του ΠΑΟΚ, η οποία θα ταξιδέψει στη Μαγνησία με φόντο την αυριανή (21/9, 17:00) αναμέτρηση με τον ΝΠΣ Βόλο για την 5η αγωνιστική της Super League.

Εκτός αποστολής έμεινε ο Αντρίγια Ζίβκοβιτς, ο οποίος ένιωσε ενοχλήσεις και προληπτικά δεν θα ταξιδέψει στον Βόλο. Άλλωστε, ακολουθεί το παιχνίδι με τη Γαλατασαράι την επερχόμενη εβδομάδα και ο Ράζβαν Λουτσέσκου δεν θα ήθελε να διακινδυνεύσει την απουσία του Zile στην πρεμιέρα του League Phase του Europa League.

Επιπροσθέτως, νοκ άουτ για το επικείμενο παιχνίδι στο Πανθεσσαλικό Στάδιο είναι και οι Μπράντον Τόμας και Αντώνης Τσιφτσής, οι οποίοι ακολουθούν ειδικό πρόγραμμα, προκειμένου να επιστρέψουν σε φουλ ρυθμούς προπόνησης.

Αναλυτικά τα όσα αναφέρει η ΠΑΕ ΠΑΟΚ:

«Η αγωνιστική δράση συνεχίζεται. Ο ΠΑΟΚ ολοκλήρωσε την προετοιμασία του και ταξιδεύει στο Βόλο για την 5η αγωνιστική της Stoiximan Super League 2024-25.

Η τελευταία προπόνηση της ομάδας ξεκίνησε με προθέρμανση και rondo, ακολούθησαν κάποιες ασκήσεις τακτικής, ενώ στο φινάλε έγινε ειδικό πρόγραμμα για τις στατικές φάσεις.

Ο Αντρίγια Ζίβκοβιτς ένιωσε ενοχλήσεις στο ισχίο και προληπτικά έμεινε εκτός αποστολής. Ο Ράζβαν Λουτσέσκου δεν μπορεί να υπολογίζει και στους Μπράντον Τόμας και Αντώνη Τσιφτσή , που συνέχισαν με θεραπεία κι ατομικό πρόγραμμα.

Αναλυτικά οι παίκτες που θα έχει στη διάθεσή του ο Ρουμάνος τεχνικός είναι οι:

Κοτάρσκι, Μπαλωμένος, Μοναστηρλής, Βιεϊρίνια, Σάστρε, Όττ , Κεντζιόρα, Μιχαηλίδης, Κόλεϊ, Μπάμπα, Μπακαγιόκο, Καμαρά, Σβαμπ, Οζντόε , Κωνσταντέλιας, Μουργκ, Τάισον, Σορετίρε, Ντεσπόντοφ, Τισουντάλι, Τσάλοφ».