Δέχθηκε μπουκάλι στο κεφάλι ο βοηθός του ΠΑΟΚ – Άρης! «I’m ΟΚ», φώναζε ο Αζέρος!

Δέχθηκε μπουκάλι στο κεφάλι ο βοηθός του ΠΑΟΚ – Άρης! «I’m ΟΚ», φώναζε ο Αζέρος!

Γιώργος Ραφαήλ Γκόγκος 21:01 - 30.04.2023 / Ανανεώθηκε: 16:42 - 14.08.2024

Ο δεύτερος βοηθός στο ντέρμπι ανάμεσα στον ΠΑΟΚ και τον Άρη στην Τούμπα δέχτηκε ένα αντικείμενο στο κεφάλι, όμως φάνηκε να είναι καλά με αποτέλεσμα να υπάρξει συνέχεια χωρίς διακοπή.

Ένταξη σημειώθηκε λίγα λεπτά μετά τη συμπλήρωση του πρώτου 20λέπτου του ντέρμπι ανάμεσα στον ΠΑΟΚ και τον Άρη, καθώς ένα μπουκάλι εκτοξεύθηκε από έναν ανεγκέφαλο οπαδό των γηπεδούχων και βρήκε στο κεφάλι τον δεύτερο βοηθό της αναμέτρης. Συγκεκριμένα, ο Εμιρέλι Ακίφ δέχτηκε ένα γυάλινο μπουκάλι στο κεφάλι από την εξέδρα των οργανωμένων οπαδών του «Δικεφάλου», με αποτέλεσμα να... ανάψουν τα αίματα.

Τερζής: «Μετά το αυτονόητο, να ικανοποιήσουμε τον κόσμο μας»
STOIXIMAN SUPER LEAGUE

20:33 - 28.04.2023

Τερζής: «Μετά το αυτονόητο, να ικανοποιήσουμε τον κόσμο μας»

Ο Απόστολος Τερζής στις καθιερωμένες του δηλώσεις στη NOVA ενόψει του ντέρμπι με τον ΠΑΟΚ, έκανε λόγο για ανεβασμένη ψυχολογία και για τη διάθεση που έχουν οι παίκτες του να ικανοποιήσουν τον κόσμο.

Μετά το αντικείμενο που δέχτηκε στο κεφάλι, ο βοηθός φάνηκε να μην επηρεάζεται κι έτσι είχαμε συνέχεια στο παιχνίδι χωρίς να υπάρξει διακοπή. Μάλιστα, όπως φαίνεται στην κάμερα, ο επόπτης φρόντισε να καθησυχάσει τους πάντες, φωνάζοντας «I'm Ok». Αξίζει να σημειωθεί πως λίγα δευτερόλεπτα πριν υπήρξε μεγάλη ένταση ανάμεσα στους δύο πάγκους, έπειτα από μία μονομαχία του Κουλιεράκη με τον Αμπουμπακάρ Καμαρά.

Οι εντάσεις σε τέτοιου είδους ντέρμπι είναι αναμενόμενες, ωστόσο, αυτό που δεν συνηθίζεται είναι η αντίδραση του βοηθού, που συμπεριφέρθηκε σαν να μην συνέβη κάτι το τρομερό.