Δουλειά στην τακτική για τον ΠΑΟΚ ενόψει Άρη - Ξανά ατομικό για Μπράντον Τόμας

Μπράντον Τόμας

i

© Intime

Δουλειά στην τακτική για τον ΠΑΟΚ ενόψει Άρη - Ξανά ατομικό για Μπράντον Τόμας

Γιώργος Ραφαήλ Γκόγκος 17:37 - 27.09.2024 / Ανανεώθηκε: 17:37 - 27.09.2024

Ο ΠΑΟΚ έχει ξεκινήσει την προετοιμασία του με φόντο το ντέρμπι Θεσσαλονίκης κόντρα στον Άρη.

Ο ΠΑΟΚ καλείται να αφήσει πίσω του την ήττα στην Πόλη, στην πρεμιέρα του Europa League και να στρέψει την προσοχή του στο ντέρμπι της Θεσσαλονίκης. Την ερχόμενη Κυριακή (29/9, 20:30), οι πρωταθλητές Ελλάδας θα υποδεχτούν στην Τούμπα τον Άρη για την 6η αγωνιστική της Stoiximan Super League και θα διεκδικήσουν το τρίποντο που θα τους διατηρήσει στην κορυφή του βαθμολογικού πίνακα.

Στη σημερινή (27/9) προπόνηση οι παίκτες του Λουτσέσκου δούλεψαν στο τακτικό κομμάτι μέσα από ασκήσεις και παιχνίδια, ενώ έπαιξαν και δίτερμα υψηλής έντασης.

Ο Μπράντον Τόμας έκανε ατομικό στο γήπεδο, ενώ ο Αντώνης Τσιφτσής υποβλήθηκε σε θεραπεία.

Αναλυτικά όσα αναφέρει η ΠΑΕ ΠΑΟΚ:

«Δύο μέρες πριν το σημαντικό παιχνίδι κόντρα στον Άρη στο γήπεδο Τούμπας, το αγωνιστικό τμήμα του Δικεφάλου δουλεύει προκειμένου να είναι απόλυτα έτοιμο για την επικείμενη μάχη, με μοναδικό στόχο τους τρεις βαθμούς και την παραμονή στην κορυφή της βαθμολογίας.

Οι παίκτες δούλεψαν στο τακτικό κομμάτι μέσα από ασκήσεις και παιχνίδια, ενώ έπαιξαν και δίτερμα υψηλής έντασης. Ο Μπράντον Τόμας έκανε ατομικό στο γήπεδο, ενώ ο Αντώνης Τσιφτσής υποβλήθηκε σε θεραπεία. Το Σάββατο (28.09) ο ΠΑΟΚ θα προπονηθεί στις 18:00».

Ιβάν Σαββίδης: «Ένιωσα περήφανος για τον ΠΑΟΚ μου!»

Ο Ιβάν Σαββίδης είναι σταθερά δίπλα στην ομάδα και τους ποδοσφαιριστές του ΠΑΟΚ, κι αυτό το απέδειξε για ακόμα μια φορά, μετά την αναμέτρηση των «ασπρόμαυρων» με τη Γαλατασαράι στην Κωνσταντινούπολη.

Πιο συγκεκριμένα, ο ισχυρός άνδρας των πρωταθλητών έστειλε το δικό του μήνυμα στο αγωνιστικό τμήμα, τόσο αναφορικά με το παιχνίδι της Τετάρτης (25/9), όσο και για την επερχόμενη αναμέτρηση με τον Άρη.

Για το ματς της Πόλης είπε:

«Ένιωσα μέσα μου περήφανος για την ομάδα μου. Οι ήττες είναι σίγουρα στο πρόγραμμα μια ομάδας, ωστόσο δεν είναι η ήττα το πρόβλημα. Πρόβλημα είναι όταν παίζεις με το φόβο να κυριαρχεί μέσα σου. Κι εμείς στο μεγαλύτερο μέρος του αγώνα δεν δείξαμε έλλειψη αυτοπεποίθησης. Σας καλώ να δουλεύετε συνεχώς πάνω σε αυτό. Δύναμή μας είναι η ενότητα και η ομαδικότητα. Αν ένας νιώσει αμφιβολία για τον εαυτό του και την ομάδα, θα διαταραχθεί η ενότητα αυτή. Στα 12 χρόνια που είμαι στον ΠΑΟΚ θεωρώ ότι η τωρινή είναι η καλύτερη ομάδα που είχαμε, η πιο ισορροπημένη. Στον ΠΑΟΚ η απαίτηση για νίκες είναι τεράστια, μα δική μου επιθυμία είναι πάντα να παίζουμε χωρίς τον παραμικρό φόβο μέσα μας. Και αν δεν έρθει η νίκη, να το ξεπερνάμε στο αμέσως επόμενο παιχνίδι».

Για το επόμενο ματς με τον Άρη:

«Θέλω να δω την ομάδα να παίζει με τον χαρακτήρα που έχει δείξει, με αυτοπεποίθηση και ένταση. Να θυμάστε τις ιδιαιτερότητες αυτού του αγώνα και να αφήσετε το παιχνίδι της Κωνσταντινούπολης πίσω σας».