ΠΑΟΚ: Άρχισε θεραπεία ο Ότο

Γιόνι Ότο

i

©ΠΑΕ ΠΑΟΚ

ΠΑΟΚ: Άρχισε θεραπεία ο Ότο

Sportal newsroom 21:07 - 08.08.2024 / Ανανεώθηκε: 21:07 - 08.08.2024

Ο ΠΑΟΚ ξεκίνησε την προετοιμασία του για τη ρεβάνς με τη Μάλμε, με τον Γιόνι Ότο να μένει εκτός προπόνησης και να ακολουθά θεραπεία.

Ο ΠΑΟΚ έφυγε με το «Χ» από τη Σουηδία, με το 2-2 να είναι το τελικό σκορ, παρότι η Μάλμε προηγήθηκε δις. Πλέον οι Θεσσαλονικείς προετοιμάζονται για τη ρεβάνς της Τούμπας, όπου θα κριθεί η πρόκριση για τα playoffs του Champions League.

Ο Γιόνι Ότο υποβλήθηκε σε μαγνητική που έδειξε ότι έχει ένα οίδημα στο ισχίο και ξεκίνησε θεραπεία. Από 'κει και πέρα οι παίκτες που βρέθηκαν στο αρχικό σχήμα κόντρα στη Μάλμε ακολούθησαν πρόγραμμα αποθεραπείας κι αποκατάστασης.

Το δελτίο Τύπου της ΠΑΕ ΠΑΟΚ:

«Το πρώτο ημίχρονο στο Μάλμε βρήκε τις δύο ομάδες ισόπαλες. Πλέον τα πάντα θα κριθούν στην Τούμπα την ερχόμενη Τρίτη (13.08). Το αγωνιστικό τμήμα του Δικεφάλου ξεκίνησε την προετοιμασία του το απόγευμα της Πέμπτης (08.08) στη Νέα Μεσημβρία.

Οι παίκτες που βρέθηκαν στο αρχικό σχήμα της μάχης στο Eleda Stadium ακολούθησαν πρόγραμμα αποθεραπείας κι αποκατάστασης, ενώ οι υπόλοιποι δούλεψαν τόσο στον τομέα της φυσικής κατάστασης, όσο και σ’ αυτόν της τακτικής μέσα από διάφορες ασκήσεις και παιχνίδια.

Ο Γιόνι Όττο υποβλήθηκε σε μαγνητική που έδειξε ότι έχει ένα οίδημα στο ισχίο. Ο Ισπανός ξεκίνησε θεραπεία και η κατάστασή του θα επανεκτιμηθεί τις επόμενες μέρες.

Την Παρασκευή (09.08) ο ΠΑΟΚ θα προπονηθεί στις 18:30 στη Νέα Μεσημβρία».

14:56 - 30.07.2024

📲 Το νέο mobile app του Sportal είναι εδώ!

To νέο app του Sportal είναι εδώ! Με όλα τα τελευταία νέα, πλήρες ρεπορτάζ, αναλύσεις και αφιερώματα για τα σημαντικά αθλητικά γεγονότα. Video highlights, αθλητικές εκπομπές, Live Blogs, στατιστικά και βαθμολογίες για όλους τους αγώνες. Όλα αυτά από την κορυφαία ομάδα του Sportal.gr. Κατέβασε την εφαρμογή στο κινητό σου για να έχεις όλη την αθλητική δράση στα χέρια σου 🤳🏻!