«Must win» ματς για τον ΠΑΟΚ κόντρα στον Ατρόμητο που ψάχνει την πρώτη του νίκη

Ατρόμητος - ΠΑΟΚ

i

© Intime

«Must win» ματς για τον ΠΑΟΚ κόντρα στον Ατρόμητο που ψάχνει την πρώτη του νίκη

Γιώργος Ραφαήλ Γκόγκος 09:39 - 22.10.2023 / Ανανεώθηκε: 12:33 - 14.08.2024

ΠΑΟΚ και Ατρόμητος θα κοντραριστούν στην Τούμπα (22/10, 18:30), στο πλαίσιο της 8ης αγωνιστικής της Stoiximan Super League.

Ο ΠΑΟΚ θα υποδεχτεί τον Ατρόμητο στην Τούμπα (22/10, 18:30) για την 8η αγωνιστική της Stoiximan Super League, σε ένα «must win» ματς για τους Θεσσαλονικείς.

Ο Δικέφαλος επιστρέφει στην δράση με τη ψυχολογία στα... ύψη, μετά την σπουδαία ευρωπαϊκή νίκη κόντρα στην Άιντραχτ Φρανκφούρτης πριν τη διακοπή (2-1). Στο πρωτάθλημα, το σύνολο του Ράζβαν Λουτσέσκου την περασμένη αγωνιστική έμεινε στην ισοπαλία στο ντέρμπι της Λεωφόρου, σε ένα ματς που ο Γερεμέγεφ «λύτρωσε» τον Παναθηναϊκό (2-2).

Οι ασπρόμαυροι βρίσκονται στην 3η θέση του βαθμολογικού πίνακα με 14 πόντους και στο -5 από την κορυφή.

Στο αντίπαλο «στρατόπεδο», ο Ατρόμητος ταξίδεψε στη Θεσσαλονίκη με μοναδικό στόχο ένα θετικό αποτέλεσμα. Οι Περιστεριώτες βρίσκονται στη 13η θέση και στο +1 από τον τελευταίο Βόλο.

Μέχρι στιγμής οι κυανόλευκοι δεν έχουν πανηγυρίσει τρίποντο στο πρωτάθλημα, με αποτέλεσμα να υπάρχει μεγάλη πίεση ενόψει και της συνέχειας. Αξίζει να σημειωθεί πως στη σημερινή αναμέτρηση της Τούμπας, ο Γιώργος Κορακάκης θα κάτσει στον πάγκο των φιλοξενούμενων, μετά την αποχώρηση του Κρις Κόλμαν.

Η αποστολή του ΠΑΟΚ: Ζίβκοβιτς, Κοτάρσκι, Βιεϊρίνια, Σάστρε, Κετζιόρα, Εκόνγκ, Μιχαηλίδης, Νάσμπεργκ, Μπάμπα, Τσιγγάρας, Σβαμπ, Οζντόεφ, Μεϊτέ, Μουργκ, Κωνσταντέλιας, Τάισον, Α. Ζίβκοβιτς, Ντεσπόντοφ, Μπράντον, Σαμάτα.

Η αποστολή του Ατρόμητου: Τσιντώτας, Μαρκετζάνι, Δήμος, Κιβρακίδης, Κεσχρίντα, Τσακμάκης, Τζαβέλλας, Ιμερέκοφ, Ντε Μποκ, Αθανασίου, Γκονθάλεθ, Έρλινγκμαρκ, Φριντζόνσον, Κούεν, Καμαρά, Κούντε, Τριμμάτης, Γιουμπιτάνα, Βαλένσια, Ρομπάιγ, Βέργος, Αντζιέλσκι.

Πιθανές ενδεκάδες

ΠΑΟΚ (Ραζβάν Λουτσέσκου): Κοτάρσκι - Σάστρε, Εκόνγκ, Νέσμπεργκ, Μπάμπα - Τσιγγάρας, Σβαμπ - Ζίβκοβιτς, Ντεσπόντοφ, Κωνσταντέλιας – Σαμάτα

Ατρόμητος (Γιώργος Κορακάκης): Τσιντώτας – Κεσχρίντα, Τσακμάκης, Τζαβέλλας, Ντε Μποκ – Κούντε, Έντερ – Γιουμπιτάνα, Καμαρά, Ρομπάιγ – Βέργος

Διαιτητής: Κωνσταντίνος Πουλικίδης

Βοηθοί: Ιωάννης Καραγκιζόπουλος, Κωνσταντίνος Στάικος

Ατρόμητος: Ο «κακός δαίμονας» του ΠΑΟΚ και το 2/6 της τελευταίας τριετίας
STOIXIMAN SUPER LEAGUE

13:48 - 21.10.2023

Ατρόμητος: Ο «κακός δαίμονας» του ΠΑΟΚ και το 2/6 της τελευταίας τριετίας

Ο Ατρόμητος αποτελεί παραδοσιακά ένα «σκληρό καρύδι» για τον ΠΑΟΚ, ενώ το 2/6 στις τελευταίες τρεις σεζόν δείχνει τις μεγάλες δυσκολίες που αντιμετωπίζει ο Δικέφαλος κόντρα στους Περιστεριώτες.

4ος Διαιτητής: Φώτιος Πολυχρόνης

VAR: Σπύρος Ζαμπαλάς, AVAR: Τρύφωνας Πετρόπουλος

Ολυμπιακός - Παναθηναϊκός στο Sportal! Live Streaming το pre game του ντέρμπι των «αιωνίων» με όλο το ρεπορτάζ από το «Γεώργιος Καραϊσκάκης»

Κάντε Εγγραφή στο YouTube κανάλι του Sportal.gr για αποκλειστικές συνεντεύξεις, Live Streams και πλούσιο video περιεχόμενο!