ΠΑΟΚ – ΒΕΣΤΕΡΛΟ 3-2

LIVE STREAMING ΠΑΟΚ – ΒΕΣΤΕΡΛΟ 3-2

Sportal newsroom 16:50 - 16.07.2023 / Ανανεώθηκε: 14:51 - 14.08.2024

Παρακολουθήστε σε live streaming το τελευταίο φιλικό του ΠΑΟΚ στην Ολλανδία με αντίπαλο τη βελγική Βέστερλο.

Ο ΠΑΟΚ δίνει σήμερα στις 17.00 το τελευταίο του φιλικό στην Ολλανδία στο πλαίσιο της προετοιμασίας του για τη νέα σεζόν και φυσικά για τα ματς με τη Μπεϊτάρ Ιερουσαλήμ για τον δεύτερο προκριματικό γύρο του Conference League.

Αντίπαλος του «Δικεφάλου», ο οποίος στα δύο τελευταία ματς επικράτησε 3-2 της Γκενκ και 4-1 της Αλ Ταβούν είναι η Βέστερλο. Η βελγική ομάδα την περασμένη σεζόν τερμάτισε στην έβδομη θέση του πρωταθλήματος στη χώρα της και συμμετείχε στα playoffs για ένα εισιτήριο στο Conference League. Στο μίνι πρωτάθλημα τεσσάρων ομάδων, ωστόσο, κατέληξε στην τελευταία θέση κι έτσι δεν βγήκε στην Ευρώπη.

Το ντεμπούτο του Καρασκάλ στη θέση του Χάμες, το τακουνάκι και η νίκη εναντίον του Πινέδα και το γκολ κόντρα στον Χουάνγκ! (vids)
STOIXIMAN SUPER LEAGUE

10:09 - 16.07.2023

Το ντεμπούτο του Καρασκάλ στη θέση του Χάμες, το τακουνάκι και η νίκη εναντίον του Πινέδα και το γκολ κόντρα στον Χουάνγκ! (vids)

Ο Κολομβιανός Χόρχε Καρασκάλ που θέλει ο ΠΑΟΚ έχει αντιμετωπίσει τον Πινέδα της ΑΕΚ και τον Χουάνγκ του Ολυμπιακού. Είναι συμπαίκτης, παράλληλα, με τον πρώην άσο των Πειραιωτών Χάμες Ροντρίγκες.

Δείτε τη φιλική αναμέτρηση ΠΑΟΚ-Βέστερλο σε live streaming από το κανάλι του «Δικεφάλου».