Επεισοδιακό το ματς των υποψήφιων αντιπάλων του ΠΑΟΚ - «Σκοτώστε τους Σέρβους», φώναζαν οι Αλβανοί οπαδοί (vid)

Επεισοδιακό το ματς των υποψήφιων αντιπάλων του ΠΑΟΚ - «Σκοτώστε τους Σέρβους», φώναζαν οι Αλβανοί οπαδοί (vid)

Sportal newsroom 23:25 - 17.07.2024 / Ανανεώθηκε: 00:26 - 18.07.2024

Το ματς της Εγκνάτια με την Μπάνια Λούκα διεκόπη προσωρινά για απειλές των Αλβανών οπαδών προς την ομάδα της Βοσνίας.

Το ενδιαφέρον του ΠΑΟΚ είναι στραμμένο στο Ελμπασάν.

Εκεί, όπου η αλβανική Εγκνάτια φιλοξενεί την Μπόρατς Μπάνια Λούκα από τη Βοσνία, στη ρεβάνς της ήττας της στο πρώτο ματς με 1-0.

Ο αγώνας είναι για τον πρώτο προκριματικό γύρο του Champions League και ο νικητής θα παίξει με τον ΠΑΟΚ (πρώτο ματς στην Τούμπα στις 24 του μήνα και η ρεβάνς μία εβδομάδα αργότερα) για τον δεύτερο προκριματικό γύρο.

Το παιχνίδι είναι επεισοδιακό κι επειδή η Μπάνια Λούκα έχει ορισμένους Σέρβους παίκτες στο ρόστερ της, οι γηπεδούχοι τους υποδέχθηκαν με άγριες διαθέσεις. Είναι γνωστή, άλλωστε, η τεράστια κόντρα που έχει η Αλβανία με την Σερβία για γεωπολιτικούς λόγους.

Οι οπαδοί των γηπεδούχων, λοιπόν, υποδέχθηκαν με άγριες διαθέσεις τους Βόσνιους και οι φιλοξενούμενοι ζήτησαν από τον διαιτητή Φάμπιο Μαρέσκα να διακόψει αμέσως τον αγώνα.

«Σκοτώστε, σκοτώστε τους Σέρβους», φώναζε το πλήθος. Ο Ιταλός ρέφερι αντέδρασε και διέκοψε προσωρινά το ματς, ενώ έγιναν συστάσεις από τον εκφωνητή να ηρεμήσουν τα πνεύματα.

Η Εγκνάτια προηγήθηκε 1-0 με γκολ του Μελίχ Ιμπραϊμογλου, αλλά στο 30’ η Μπάνια Λούκα, ισοφάρισε με τον Λούκιτς και αυτό ήταν το σκορ στο πρώτο ημίχρονο.

Δείτε το 1-0

Δείτε το 1-1.