ΠΑΟΚ: Δεν πάει Ολλανδία ο Αντρίγια Ζίβκοβιτς!

ΠΑΟΚ: Δεν πάει Ολλανδία ο Αντρίγια Ζίβκοβιτς!

Μάνος Τσαλγατίδης 12:21 - 30.06.2024 / Ανανεώθηκε: 12:27 - 30.06.2024

Σε ρυθμούς… Ολλανδίας θα βρίσκεται από αύριο (1/7) ο ΠΑΟΚ, η αποστολή του οποίου θα ταξιδέψει στο Χορστ για το βασικό στάδιο της προετοιμασίας.

Μία σημαντική απουσία θα έχουν οι «ασπρόμαυροι» κατά τη διάρκεια παραμονής τους στην Ολλανδία, καθώς ο Αντρίγια Ζίβκοβιτς δεν θα δώσει το παρόν στο βασικό στάδιο της προετοιμασίας.

Ο Σέρβος μεσοεπιθετικός βρέθηκε στις κλήσεις της Εθνικής Σερβίας για το EURO 2024, ξεκινώντας προετοιμασία με το αντιπροσωπευτικό του συγκρότημα στις αρχές Ιουνίου. Μπορεί οι «Πλάβι» να μην έθελξαν με την αγωνιστική τους εικόνα, ωστόσο ο Zile αγωνίστηκε και στις τρεις αναμετρήσεις της ομάδας του, ολοκληρώνοντας τις υποχρεώσεις του στις 25 Ιουνίου, όταν και αποκλείστηκε οριστικά από τη συνέχεια του EURO 2024 η Σερβία.

Ο Αντρίγια Ζίβκοβιτς έχει εξασφαλίσει έξτρα άδεια, προκειμένου να πάρει «ανάσες», καθώς αγωνίζεται non stop από τον Ιούλιο του 2023! Φυσικά, οι διακοπές είναι απαραίτητες για όλους τους ποδοσφαιριστές και γι’ αυτό ο Σέρβος αναμένεται να ξεκουραστεί τις επόμενες εβδομάδες.

Η προετοιμασία των «ασπρόμαυρων» στην Ολλανδία θα διαρκέσει μέχρι τις 15 Ιουλίου και σε αυτή δεν θα βρίσκεται ο Ζίβκοβιτς. Ο 27χρονος θα ξεκινήσει τις προπονήσεις με το υπόλοιπο γκρουπ στις 16 Ιουλίου, όταν η ομάδα θα επιστρέψει στη Θεσσαλονίκη και θα μετρά αντίστροφα για το πρώτο επίσημο παιχνίδι της σεζόν.