Δεν προχωράει του Μπρέιθγουεϊτ, πάει για άλλον επιθετικό ο ΠΑΟΚ

Φωτ. IMAGO

i

© Imago

Δεν προχωράει του Μπρέιθγουεϊτ, πάει για άλλον επιθετικό ο ΠΑΟΚ

Μάνος Τσαλγατίδης 20:43 - 16.07.2024 / Ανανεώθηκε: 20:51 - 16.07.2024

Η υπόθεση του Μάρτιν Μπρέιθγουεϊτ δεν φαίνεται να προχωράει και ο ΠΑΟΚ είναι έτοιμος να στρέψει την προσοχή του σε εναλλακτικές λύσεις.

Εδώ και πάρα πολύ καιρό είναι γνωστό πως ο Μάρτιν Μπρέιθγουεϊτ βρίσκεται ψηλά στη λίστα του ΠΑΟΚ. Ειδικά από τότε που ο Δανός επιθετικός έμεινε ελεύθερος από την Εσπανιόλ, κάνοντας χρήση της ρήτρας του, οι Θεσσαλονικείς φούλαραν για την απόκτηση του.

Ο Δικέφαλος του βορρά έκανε πρόταση στον παίκτη, προσφέροντας του δύο εκατομμύρια ευρώ ετησίως για 1+1 χρόνια, όμως εκείνος θέλει δύο εκατομμύρια ευρώ τον χρόνο για διετές συμβόλαιο και δεν μοιάζει διατεθειμένος να κάνει πίσω όσον αφορά τα «θέλω» του.

Έτσι, οι «ασπρόμαυροι» έβαλαν... φρένο στην εν λόγω υπόθεση και είναι έτοιμοι να στρέψουν την προσοχή τους σε άλλες εναλλακτικές λύσεις. Μάλιστα, δήλωσαν ότι δεν σκοπεύουν να μπουν σε αιώνιες διαπραγματεύσεις μαζί του.

Οι πρωταθλητές Ελλάδας δεν θέλουν να χάσουν άλλον χρόνο και λόγω και της στάσης του ποδοσφαιριστή, «παγώνουν» την υπόθεση και θα ψάξουν στην αγορά για άλλον ποδοσφαιριστή για την ενίσχυση στη γραμμή κρούσης.