«Ο ΠΑΟΚ ψάχνει το "μπαμ" με Ιχεανάτσο» - Τι πραγματικά ισχύει;

O Ιχεανάτσο

i

Photo by Catherine Ivill/Getty Images

«Ο ΠΑΟΚ ψάχνει το "μπαμ" με Ιχεανάτσο» - Τι πραγματικά ισχύει;

Μάνος Τσαλγατίδης 18:44 - 03.06.2024 / Ανανεώθηκε: 18:44 - 03.06.2024

Το «μπαμ» με Κελέτσι Ιχεανάτσο θέλει να κάνει ο ΠΑΟΚ σύμφωνα με το μέσο « Brilla», ωστόσο η πραγματικότητα φαίνεται πως είναι λίγο διαφορετική.

Ο ΠΑΟΚ είναι πρωταθλητής Ελλάδας, κατακτώντας το τρόπαιο στην τελευταία αγωνιστική της Stoiximan Super League. H πόλη γιόρτασε, η ομάδα γιόρτασε αλλά πλέον αυτά ανήκουν στο παρελθόν. Τώρα μπροστά μπαίνει η επόμενη ημέρα, με φόντο και το UEFA Champions League της επόμενης σεζόν.

Η πρώτη προπόνηση του «Δικεφάλου του Βορρά» θα πραγματοποιηθεί στις 20 Ιουνίου στη Νέα Μεσημβρία. Λίγες ημέρες αργότερα και συγκεκριμένα στην 1η Ιουλίου θα αναχωρήσει για το Χορστ της Ολλανδίας, όπου θα πραγματοποιήσει το βασικό στάδιο της προετοιμασίας του μέχρι τις 15/7. Στόχος της ομάδας να παρουσιαστεί έτοιμη στα προκριματικά του UEFA Champions League, με τα οποία θα ξεκινήσει τις υποχρεώσεις της στις 25 Ιουλίου.

Τα μεταγραφικά σενάρια, λοιπόν, ήδη άρχισαν να κάνουν την εμφάνισή τους και ένα από αυτά είναι εκείνο του «μπαμ» με τον Κελέτσι Ιχεανάτσο. Όπως αναφέρει η ιστοσελίδα της Νιγηρίας «Brilla», το συμβόλαιο του άσου ολοκληρώνεται με τη Λέστερ και ο ίδιος βρίσκεται σε αναζήτηση νέου κλαμπ. Ο ΠΑΟΚ, λοιπόν, εικάζεται πως ετοιμάζεται να κάνει μπάσιμο για τον παίκτη, τον οποίο πολιορκούν πολλές ομάδες.

«Στην κούρσα για την υπογραφή του επιθετικού, Κελέτσι Ιχεανάτσο φέρεται να μπήκε ο πρωταθλητής Ελλάδας, ΠΑΟΚ. Ο Ιχεανάτσο είναι επί του παρόντος παίκτης της Λέστερ. Ωστόσο, αυτό ισχύει μόνο μέχρι το τέλος του μήνα, καθώς το συμβόλαιό του με τις "αλεπούδες" ολοκληρώνεται. Πολλοί σύλλογοι έχουν δείξει ενδιαφέρον για την απόκτηση του Κελέτσι με ελεύθερη μεταγραφή, συμπεριλαμβανομένης της Άστον Βίλα», ανέφερε μεταξύ άλλων το δημοσίευμα του ΜΜΕ.

Ωστόσο, η πραγματικότητα είναι λίγο διαφορετική. Σαφώς και το όνομα του είναι αρκετά «βαρύ», δεδομένου ότι είναι ένας παίκτης με αρκετή ποιότητα. Αρκεί να δει κανείς τα νούμερα του επιθετικού, ο οποίος σε 232 παιχνίδια σκόραρε συνολικά 61 γκολ φορώντας τη φανέλα της Λέστερ. Παρόλα αυτά, τη συγκεκριμένη περίοδο ο ΠΑΟΚ έχει τα ραντάρ του στραμμένα σε άλλες περιπτώσεις, ψάχνοντας τον σέντερ φορ που θα μπει στην προετοιμασία του Λουτσέσκου.