Έφτασε στη Θεσσαλονίκη για τον ΠΑΟΚ ο Μαντί Καμαρά (vids)

Έφτασε στη Θεσσαλονίκη για τον ΠΑΟΚ ο Μαντί Καμαρά (vids)

Sportal newsroom 22:24 - 19.06.2024 / Ανανεώθηκε: 22:31 - 19.06.2024

Ο Μαντί Καμαρά αφίχθη στη Θεσσαλονίκη το βράδυ της Τετάρτης (19/06), προκειμένου να ολοκληρώσει τη μεταγραφή του στον ΠΑΟΚ.

Ημέρα Μαντί Καμαρά σημερινή (19/6) για τον ΠΑΟΚ, με τον μέσο από τη Γουινέα να φτάνει στη Θεσσαλονίκη, προκειμένου να ολοκληρώσει τη μεταγραφή του στον πρωταθλητή Ελλάδας.

Ο Αφρικανός μέσος θεώρησε πως ο «Δικέφαλος του Βορρά» είναι η κορυφαία εναλλακτική του, παρά το γεγονός πως στην αρχή έμοιαζε να «παγώνει» το μεταξύ τους θέμα. Όπως όλα δείχνουν, η αμοιβή του 27χρονου θα αγγίζει το 1,5 εκατ. ευρώ τον χρόνο και το deal αφορά τρία χρόνια.

Θυμίζουμε πως προέκυψε μία μίνι παράταση στην άφιξη του, καθώς η πτήση από τη Γουινέα είχε καθυστέρηση, με αποτέλεσμα ο 27χρονος μέσος να φτάσει αργότερα στο Παρίσι, και να μην προλάβει το αεροπλάνο για την Ελλάδα.

Ωστόσο, η λύση βρέθηκε, ο Καμαρά έφτασε στη συμπρωτεύουσα και τα διαδικαστικά για τη μεταγραφή του θα προχωρήσουν κανονικά, προκειμένου να ανακοινωθεί η απόκτηση του κι επίσημα από τον Δικέφαλο του βορρά.

Ο Μαντί Καμαρά αποτέλεσε μέλος του Ολυμπιακού για μία πενταετία, όπου και κατέκτησε τρία πρωταθλήματα κι ένα Κύπελλο Ελλάδος Betsson, ενώ βρήκε δίχτυα 20 φορές και μοίρασε 14 ασίστ σε 210 εμφανίσεις.