Ο ΠΑΟΚ έκλεισε το πρώτο φιλικό προετοιμασίας επί ολλανδικού εδάφους
i

©intime

Ο ΠΑΟΚ έκλεισε το πρώτο φιλικό προετοιμασίας επί ολλανδικού εδάφους

Sportal newsroom 16:44 - 05.06.2024 / Ανανεώθηκε: 16:44 - 05.06.2024

Ο ΠΑΟΚ έκανε γνωστό το πρώτο του φιλικό προετοιμασίας στην Ολλανδία, το οποίο θα γίνει στις 3 Ιουλίου με την ΑΕΚ Λάρνακας.

Η σεζόν για τον ΠΑΟΚ ολοκληρώθηκε με τον καλύτερο τρόπο, κατακτώντας το πρωτάθλημα για τέταρτη φορά στην ιστορία του, αλλά και για πρώτη μετά το 2019.

Στις τάξεις της ομάδας της Θεσσαλονίκης πλέον έχουν στρέψει το βλέμμα τους στη νέα σεζόν, αλλά και στην προετοιμασία του συλλόγου στην Ολλανδία.

Η προετοιμασία του Δικεφάλου ξεκινάει την 1 Ιουλίου και θα γίνει στο Χορστ, ενώ δύο μέρες μετά οι Πρωταθλητές Ελλάδας έκλεισαν και το πρώτο φιλικό τους παιχνίδι. Συγκεκριμένα, στις 3 Ιουλίου ο ΠΑΟΚ θα παίξει με την ΑΕΚ Λάρνακας στις 19:00.

Στη λίστα του ΠΑΟΚ ο Μπρέθγουεϊτ

Η ομάδα του Ράζβαν Λουτσέσκου έχει ξεκινήσει την αναζήτηση για την αγορά ενός επιθετικού και το όνομα του Μάρτιν Μπρέθγουεϊτ υπάρχει στη λίστα του Ρουμάνου τεχνικού.

Ο Δανός αυτή τη στιγμή αγωνίζεται στην Εσπανιόλ, ωστόσο δύσκολα θα μείνει στον σύλλογο μετά το τέλος της σεζόν. Τη φετινή χρονιά ο πρώην επιθετικός της Μπαρτσελόνα βρήκε δίχτυα 22 φορές σε 41 συμμετοχές, ενώ φοράει τη φανέλα της Εσπανιόλ από την περασμένη σεζόν, σκοράροντας δέκα γκολ.

Το πικ της καριέρας του ήταν προφανώς όταν φορούσε τη φανέλα των «μπλαουγκράνα» για δυόμιση σεζόν, ενώ είναι και διεθνής με τη Δανία. Με την οποία μετράει 69 συμμετοχές και δέκα γκολ.