Έκλεισε τον Κόλεϊ από την Μπεσίκτας ο ΠΑΟΚ σύμφωνα με τους Τούρκους

Ομάρ Κόλεϊ

i

©imago

Έκλεισε τον Κόλεϊ από την Μπεσίκτας ο ΠΑΟΚ σύμφωνα με τους Τούρκους

Δημήτρης Χούπης 17:44 - 26.08.2024 / Ανανεώθηκε: 17:44 - 26.08.2024

Δημοσίευμα από την Τουρκία αναφέρει ότι ο ΠΑΟΚ έχει συμφωνήσει με την Μπεσίκτας για την απόκτηση του 31χρονου στόπερ από την Γκάμπια, Ομάρ Κόλεϊ.

Για συμφωνία του ΠΑΟΚ με τον Ομάρ Κόλεϊ γράφουν στην Τουρκία. Όπως αναφέρουν δημοσιεύματα από τη γειτονική χώρα η ομάδα της Θεσσαλονίκης τα έχει βρει σε όλα με τον 31χρονο κεντρικός αμυντικός από την Γκάμπια και το μόνο που μένει για την ολοκλήρωση της μεταγραφής είναι να μείνει ελεύθερος ο παίκτης από την Μπεσίκτας.

Οι Τούρκοι λοιπόν αναφέρουν ότι ο Δικέφαλος προσφέρει συμβόλαιο 1,2 εκατομμυρίων ευρώ τον χρόνο στον Κόλεϊ, ενώ το συμβόλαιο θα έχει διάρκεια ενός χρόνου με επιλογή ανανέωσης για ακόμα έναν. Ωστόσο επειδή στην ομάδα της Κωνσταντινούπολης είχε απολαβές 1,5 εκατομμύριο ευρώ, ο ΠΑΟΚ ζητά από την Μπεσίκτας να του καταβάλλει τη διαφορά ως αποζημίωση.

Υπενθυμίζεται ότι η πώληση του Κωνσταντίνου Κουλιεράκη στη Βόλφσμπουργκ ανάγκασε την ομάδα του Ράζβαν Λουτσέσκου να βγει στην αγορά για την απόκτηση ενός στόπερ. Μάλιστα είχε τη δυνατότητα να βάλει το χέρι καλά στην τσέπη μιας και από τη μεταγραφή του Έλληνα αμυντικού στη γερμανική ομάδα, ο ΠΑΟΚ έβαλε στα ταμεία του δώδεκα εκατομμύρια ευρώ συν τρία χρόνια εκατομμύρια μπόνους.

Ο Δικέφαλος ακόμα έχει ξεκινήσει την προετοιμασία για τη ρεβάνς με τη Σάμροκ Ρόβερς στην Ιρλανδία για τα playoffs του Europa League. Στο πρώτο παιχνίδι στην Τούμπα ο ΠΑΟΚ επικράτησε με 4-0 και με το ενάμισι πόδι στη League Phase της διοργάνωσης.

14:56 - 30.07.2024

📲 Το νέο mobile app του Sportal είναι εδώ!

To νέο app του Sportal είναι εδώ! Με όλα τα τελευταία νέα, πλήρες ρεπορτάζ, αναλύσεις και αφιερώματα για τα σημαντικά αθλητικά γεγονότα. Video highlights, αθλητικές εκπομπές, Live Blogs, στατιστικά και βαθμολογίες για όλους τους αγώνες. Όλα αυτά από την κορυφαία ομάδα του Sportal.gr. Κατέβασε την εφαρμογή στο κινητό σου για να έχεις όλη την αθλητική δράση στα χέρια σου 🤳🏻!