Έκλεισε Κόλεϊ και Μπακαγιόκο ο ΠΑΟΚ - «Πακέτο» στη Θεσσαλονίκη την Παρασκευή (30/8)

Φωτ. IMAGO

Έκλεισε Κόλεϊ και Μπακαγιόκο ο ΠΑΟΚ - «Πακέτο» στη Θεσσαλονίκη την Παρασκευή (30/8)

Μάνος Τσαλγατίδης 14:57 - 29.08.2024 / Ανανεώθηκε: 16:02 - 29.08.2024

Παίκτης του ΠΑΟΚ θα πρέπει να θεωρείται 31χρονος αμυντικός Ομάρ Κόλεϊ, αφού οι δύο πλευρές έχουν έρθει σε συμφωνία. Ο Αφρικανός στόπερ θα υπογράψει μονοετές συμβόλαιο με τον Δικέφαλο με προοπτική ανανέωσης για έναν ακόμα χρόνο.

Προβάρει τα «ασπρόμαυρα» ο Ομάρ Κόλεϊ. Η Μπεσίκτας αποφάσισε να αφήσει ελεύθερο τον 31χρονο κεντρικό αμυντικό και έτσι ο Δικέφαλος ενεργοποιεί τη συμφωνία που έχει μαζί του για διετές συμβόλαιο.

Η αποχώρηση του Κωνσταντίνου Κουλιεράκη με προορισμό τη Βόλφσμπουργκ άφησε κενό στο αριστερό στόπερ και αυτό θα γεμίσει με την απόκτηση του στόπερ από την Γκάμπια.

Ο Ομάρ Κόλεϊ θα έχει απολαβές λίγο πάνω από το ένα εκατομμύριο και πλέον αναμένεται στη Θεσσαλονίκη το επόμενο χρονικό διάστημα για τις υπογραφές.

«Έκλεισε» και ο Μπακαγιόκο

Παράλληλα, ο Δικέφαλος «τελείωσε» και την περίπτωση του Τιεμουέ Μπακαγιόκο. Ο 30χρονος άσος από την Ακτή Ελεφαντοστού θα καλύψει θέση στα χαφ του ΠΑΟΚ και όπως λέγεται από το περιβάλλον του, από την πρώτη στιγμή ήταν θετικός στην προοπτική να αγωνιστεί στους πρωταθλητές Ελλάδας.

Ο Μπακαγιόκο έχει αγωνιστεί στις Ρεν, Μονακό, Τσέλσι, Νάπολι, Μίλαν και από το καλοκαίρι του 2023 ανήκει στη Λοριάν, με την οποία έχει συμβόλαιο μέχρι το καλοκαίρι του 2025

Το ενδιαφέρον για τον Μπακαγιόκο υπήρχε από το πρώτο δεκαήμερο του Αυγούστου, όταν και ναυάγησε η υπόθεση Μαϊτέ. Ο ΠΑΟΚ στράφηκε στη λύση του 30χρονου, στο οποίο προσφέρει διετές συμβόλαιο συνεργασίας.

Οι δύο ποδοσφαιριστές αναμένονται την Παρασκευή (30/8) στη Θεσσαλονίκη (08:40), με πτήση από Κωνσταντινούπολη.

14:56 - 30.07.2024

📲 Το νέο mobile app του Sportal είναι εδώ!

To νέο app του Sportal είναι εδώ! Με όλα τα τελευταία νέα, πλήρες ρεπορτάζ, αναλύσεις και αφιερώματα για τα σημαντικά αθλητικά γεγονότα. Video highlights, αθλητικές εκπομπές, Live Blogs, στατιστικά και βαθμολογίες για όλους τους αγώνες. Όλα αυτά από την κορυφαία ομάδα του Sportal.gr. Κατέβασε την εφαρμογή στο κινητό σου για να έχεις όλη την αθλητική δράση στα χέρια σου 🤳🏻!