Έκλεισε Τζόναθαν Γκόμεζ ο ΠΑΟΚ - Σήμερα στις 23:00 η άφιξή του στη Θεσσαλονίκη

Έκλεισε Τζόναθαν Γκόμεζ ο ΠΑΟΚ - Σήμερα στις 23:00 η άφιξή του στη Θεσσαλονίκη

Μάνος Τσαλγατίδης 15:24 - 21.08.2024 / Ανανεώθηκε: 15:31 - 21.08.2024

Ο ΠΑΟΚ ήρθε σε συμφωνία με τη Σοσιεδάδ για την απόκτηση του Αμερικανού αριστερού μπακ Τζόναθαν Γκόμεζ, ο οποίος αναμένεται να έρθει στην Ελλάδα σήμερα το βράδυ.

Παίκτης του ΠΑΟΚ θα γίνει ο Τζόναθαν Γκόμεζ. Ο Δικέφαλος ήρθε σε συμφωνία με τη Σοσιεδάδ για την απόκτηση του Αμερικανού αριστερού μπακ, ο οποίος είχε έναν χρόνο συμβόλαιο με την ισπανική ομάδα. Ωστόσο η ομάδα της Θεσσαλονίκης έδειξε το ενδιαφέρον της και τελικά έπεισε και τους Βάσκους και τον παίκτη για να τον κάνει δικό της.

Ο 20χρονος μπακ μάλιστα αναμένεται να φτάσει σήμερα το βράδυ στις 23:00 στη Θεσσαλονίκη για να περάσει από τις ιατρικές εξετάσεις και να υπογράψει το συμβόλαιό του με τον Δικέφαλο.

Το παιδί που η μάνα του τον ήθελε τενίστα, αλλά εκείνος έγινε ένας ποδοσφαιριστής πολλών εκατομμυρίων
STOIXIMAN SUPER LEAGUE

23:00 - 20.08.2024

Το παιδί που η μάνα του τον ήθελε τενίστα, αλλά εκείνος έγινε ένας ποδοσφαιριστής πολλών εκατομμυρίων

Ο φόβος της μητέρας του που τον οδήγησε στο τένις, η μεγάλη απόφαση μόλις στα 14 του χρόνια, η ευκαιρία που άρπαξε από τα μαλλιά και η σκληρή δουλειά που έφερε τη... δικαίωση.

Ο Γκόμεζ γεννήθηκε την 1η Σεπτεμβρίου 2003 στο Νορθ Ρίτσλαντ των ΗΠΑ και έχει μία συμμετοχή με την εθνική ομάδα της χώρας από την οποία κατάγεται, το Μεξικό.

Ο νεαρός Αμερικανός αριστερός μπακ ανήκει στη Ρεάλ Σοσιεδάδ, με την οποία έχει συμβόλαιο για έναν ακόμα χρόνο.

Την περασμένη σεζόν έπαιξε δανεικός στην Μιραντές, στην δεύτερη κατηγορία της Ισπανίας και μέτρησε 39 ματς, 1 γκολ και 4 ασίστ.

Η Σοσιεδάδ τον έφερε στην Ευρώπη τον Γενάρη του 2022, αφού έκανε μία καταπληκτική σεζόν με την Λούισβιλ μετρώντας 39 ματς, 2 γκολ και 10 ασίστ! Στην πρώτη ομάδα των Βάσκων δεν κατάφερε να παίξει, αλλά με την δεύτερη είχε 43 συμμετοχές, 1 γκολ και 1 ασίστ.

Το βιογραφικό

Ο Τζόναθαν Γκόμεζ είναι γεννημένος στις Ηνωμένες Πολιτείες από Μεξικανούς γονείς,

14:56 - 30.07.2024

📲 Το νέο mobile app του Sportal είναι εδώ!

To νέο app του Sportal είναι εδώ! Με όλα τα τελευταία νέα, πλήρες ρεπορτάζ, αναλύσεις και αφιερώματα για τα σημαντικά αθλητικά γεγονότα. Video highlights, αθλητικές εκπομπές, Live Blogs, στατιστικά και βαθμολογίες για όλους τους αγώνες. Όλα αυτά από την κορυφαία ομάδα του Sportal.gr. Κατέβασε την εφαρμογή στο κινητό σου για να έχεις όλη την αθλητική δράση στα χέρια σου 🤳🏻!

Εντάχθηκε στην ακαδημία της FC Dallas το 2016, σε ηλικία 12 ετών. Στα πρώτα του ποδοσφαιρικά βήματα αγωνιζόταν στη θέση των εξτρέμ, ενώ στην πορεία άκουσε τις «συμβουλές» του προπονητή του κι έγινε μπακ. Μετά από τρία χρόνια στην ακαδημία, ο Γκόμεζ υπέγραψε ένα ερασιτεχνικό συμβόλαιο με την εφεδρική ομάδα της FC Dallas, North Texas SC στο USL League One σε ηλικία 15 ετών. Κατά τη διάρκεια της θητείας του στο Βόρειο Τέξας, ο Γκόμεζ εμφανίστηκε σε οκτώ αγώνες πρωταθλήματος και μέτρησε 2 ασίστ.

Στις 5 Μαρτίου 2020, η Louisville City FC ανακοίνωσε τη μεταγραφή του, με τον Γκόμεζ να υπογράφει επαγγελματικό συμβόλαιο. Αγωνίστηκε 36 φορές στο πρωτάθλημα USL και σκόραρε δύο γκολ, ενώ στο τέλος της σεζόν αναδείχθηκε ο καλύτερος νεαρός Παίκτης της Χρονιάς στο Πρωτάθλημα USL 2021.