Εξελίξεις στον ΠΑΟΚ με Μπακαγιόκο - Μεϊτέ!

Τιεμουέ Μπακαγιόκο & Σουαλιχό Μεϊτέ

Εξελίξεις στον ΠΑΟΚ με Μπακαγιόκο - Μεϊτέ!

Μάνος Τσαλγατίδης 13:18 - 13.08.2024 / Ανανεώθηκε: 13:22 - 13.08.2024

Ο ΠΑΟΚ ήταν έτοιμος να κλείσει τον Μπακαγιόκο, αλλά ο Μεϊτέ... επανήλθε, οι Σαββίδης και Λουτσέσκου ενημερώθηκαν και όλα πλέον είναι ανοιχτά για τον αμυντικό μέσο.

Οι Πρωταθλητές Ελλάδας, μετά το ναυάγιο στις διαπραγματεύσεις με τον Μεϊτέ, βρήκαν στο πρόσωπο του Μπακαγιόκο τον υψηλού επιπέδου μέσο που αναζητούσαν. Η επίσημη πρόταση για διετές συμβόλαιο έχει κατατεθεί, έχει ικανοποιήσει την πλευρά του 30χρονου και η συζήτηση πλέον έχει φτάσει στις λεπτομέρειες μιας ενδεχόμενης τελικής συμφωνίας.

Σήμερα, 13 Αυγούστου, και μερικές ώρες πριν την κρίσιμη ρεβάνς με τη Μάλμε στην Τούμπα, ο Μεϊτέ εμφανίστηκε ξανά εκδηλώνοντας εκ νέου ενδιαφέρον για διαπραγματεύσεις με τον Δικέφαλο!

Η απρόσμενη εξέλιξη μεταφέρθηκε ήδη στον Ιβάν Σαββίδη και τον Ράζβαν Λουτσέσκου, οι οποίοι προφανώς απέφυγαν να πάρουν θέση τη συγκεκριμένη χρονική στιγμή και με έναν μεγάλο στόχο να κρίνεται το βράδυ.

Προς τα παρόν δεν υπάρχει ούτε θετική ούτε αρνητική ένδειξη από τους επιτελείς του ΠΑΟΚ, οι οποίοι θα πάρουν τις σχετικές αποφάσεις μετά το τέλος του αγώνα με τη σουηδική ομάδα.

14:56 - 30.07.2024

📲 Το νέο mobile app του Sportal είναι εδώ!

To νέο app του Sportal είναι εδώ! Με όλα τα τελευταία νέα, πλήρες ρεπορτάζ, αναλύσεις και αφιερώματα για τα σημαντικά αθλητικά γεγονότα. Video highlights, αθλητικές εκπομπές, Live Blogs, στατιστικά και βαθμολογίες για όλους τους αγώνες. Όλα αυτά από την κορυφαία ομάδα του Sportal.gr. Κατέβασε την εφαρμογή στο κινητό σου για να έχεις όλη την αθλητική δράση στα χέρια σου 🤳🏻!