Εκτός Λάτσιο το μέλλον του Μάρκος Αντόνιο, γυρίζει στη Βραζιλία

Εκτός Λάτσιο το μέλλον του Μάρκος Αντόνιο, γυρίζει στη Βραζιλία

Sportal newsroom 19:27 - 08.06.2024 / Ανανεώθηκε: 19:28 - 08.06.2024

Ο Μάρκος Αντόνιο μετά τη λήξη του δανεισμού του στον ΠΑΟΚ δεν υπολογίζεται από τη Λάτσιο και είναι πιθανό να συνεχίσει στη Φλαμένγκο.

Ο Μάρκος Αντόνιο έφυγε πρωταθλητής από την Ελλάδα με τη φανέλα του ΠΑΟΚ.

Ο 24χρονος Βραζιλιάνος μέσος ήρθε το προηγούμενο καλοκαίρι στον Δικέφαλο, αλλά δεν κατάφερε να βοηθήσει και να δικαιώσει τις προσδοκίες που υπήρχαν.

Έμεινε εκτός το πρώτο μισό της σεζόν, λόγω τραυματισμού και έτσι μέτρησε μόλις 17 συμμετοχές, τις περισσότερες ως αλλαγή με τρία γκολ.

Ο ΠΑΟΚ δεν μπήκε στη διαδικασία να ενεργοποιήσει την οψιόν αγοράς, αλλά ο Μάρκος Αντόνιο δνε θα γυρίσει στη Λάτσιο. Έχει συμβόλαιο έως το 2027 με τον ιταλικό σύλλογο, αλλά στη γειτονική χώρα αναφέρουν ότι δεν υπολογίζεται.

Έτσι, όλα δείχνουν ότι θα συνεχίζει την καριέρα του στην πατρίδα του. Θα επιστρέψει στη Βραζιλία και δεν αποκλείεται αυτό να συμβεί για χάρη της Φλαμένγκο, αφού αποτελεί και εισήγηση του τεχνικού Τίτε. Ο τελευταίος υπήρξε για έξι χρόνια προπονητής της εθνικής Βραζιλίας, ωστόσο μετά την αποχώρησή του από τη «Σελεσάο» ανέλαβε τη Φλαμένγκο, το φθινόπωρο 2023.

Η Φλαμένγκο δεν έχει κάνει επίσημη πρόταση στη Λάτσιο για να αποκτήσει με τον Μάρκος Αντόνιο, όμως επικοινώνησε με τους εκπροσώπους του παίκτη, προκειμένου να μάθουν αν θα ήταν διατεθειμένος να επιστρέψει στη Βραζιλία. Αν τον αποκτήσει ενδεχομένως να γίνει με τη μορφή δανεισμού.