Γεμάτη Τούμπα θέλουν οι παίκτες της Ελσίνκι κόντρα στον ΠΑΟΚ

Γεμάτη Τούμπα θέλουν οι παίκτες της Ελσίνκι κόντρα στον ΠΑΟΚ

Παναγιώτης Κατσαφάδος • 20:04 - 13.12.2023 / Ανανεώθηκε: 11:18 - 14.08.2024

Ο Λούκας Λίνγκμαν εκπροσώπησε τους παίκτες της Ελσίνκι και δήλωσε τον θαυμασμό του για τους οπαδούς του ΠΑΟΚ, δηλώνοντας πως θέλει το γήπεδο να είναι γεμάτο.

Ο Λούκας Λίνγκμαν μίλησε με τα καλύτερα λόγια για τους οπαδούς του ΠΑΟΚ στη συνέντευξη Τύπου πριν την αναμέτρηση του Δικεφάλου με την Ελσίνκι, με τον ποδοσφαιριστή των Φινλανδών να αποκαλύπτει ότι οι συμπαίκτες του έχουν δει video από την ατμόσφαιρα στο γήπεδο της Τούμπας!

Αναλυτικά οι δηλώσεις του Φινλανδού:

«Είμαστε έτοιμοι για το αυριανό ματς, δεν κάναμε κάτι ιδιαίτερο αναφορικά με το ευρωπαϊκό παιχνίδι στην Τούμπα. Ελπίζω το γήπεδο να είναι γεμάτο δεδομένου πως όλοι έχουμε δει τι ατμόσφαιρα δημιουργείται στο γήπεδο του ΠΑΟΚ και θέλουμε να την απολαύσουμε. 

Ξέσπασε ο Λουτσέσκου για τα μέτρα της Κυβέρνησης: «Είναι σ@@@α, ο ΠΑΟΚ την πληρώνει πάντα»
CONFERENCE LEAGUE

12:42 - 13.12.2023

Ξέσπασε ο Λουτσέσκου για τα μέτρα της Κυβέρνησης: «Είναι σ@@@α, ο ΠΑΟΚ την πληρώνει πάντα»

Ο Ράζβαν Λουτσέσκου μεταξύ άλλων στη συνέντευξη Τύπου που έδωσε για το παιχνίδι με την Ελσίνκι, δήλωσε πως τα μέτρα της Κυβέρνησης δεν έχουν καμία λογική, ενώ την ίδια ώρα τόνισε ο ΠΑΟΚ πάντα έχει διαφορετική αντιμετώπιση.

Κάποιοι συμπαίκτες μου έχουν δει μάλιστα και video. Προφανώς ο ΠΑΟΚ είναι τεράστια ομάδα, είχε πολύ καλά αποτελέσματα και η αλήθεια είναι πως τα περιμέναμε αυτά τα αποτελέσματα».