Αποθέωση για τον Λουτσέσκου από τον τεχνικό της Ελσίνκι

Αποθέωση για τον Λουτσέσκου από τον τεχνικό της Ελσίνκι

Άγγελος Φραγκισκάτος 19:40 - 13.12.2023 / Ανανεώθηκε: 11:18 - 14.08.2024

Ο τεχνικός της Ελσίνκι Τόνι Κορκεακούνας μίλησε με τα καλύτερα λόγια για τον προποητή του ΠΑΟΚ Ράζβαν Λουτσέσκου.

Στην εξαιρετική δουλειά του Ραζβάν Λουτσέσκου στάθηκε ο Τόνι Κορκεακούνας.

Ο τεχνικός της Ελσίνκι στη συνέντευξη Τύπου αναφέρθηκε στην αυριανή αναμέτρηση με τον ΠΑΟΚ και υποστήριξε ότι η ομάδα του θα πρέπει να αποδώσει καλά για να ικανοποιήσει τον κόσμο της.

Αναλυτικά όσα δήλωσε ο τεχνικός των Φινλανδών:

Για τον αγώνα με τον «Δικέφαλο»: «Είναι ένα παιχνίδι χωρίς άγχος και για τις δύο ομάδες. Σε κάθε ματς, δίνουμε το 100% και πάντα έχουμε ένα πλάνο για το κάθε παιχνίδι οποιοσδήποτε είναι ο αντίπαλος. Ο ΠΑΟΚ έχει ήδη προκριθεί στους «16», αλλά δεν έχει καμία διαφορά, πάντα δίνουμε τον καλύτερο μας εαυτό και μετά το μεταξύ μας παιχνίδι έχουμε ανακτήσει αυτοπεποίθηση δεδομένου πως είχαμε καλά δείγματα. Παρόλο που χάσαμε στο πρώτο ματς οι παίκτες ανταπεξήλθαν καλά. Δεν έχει σημασία με ποιον παίζουμε αλλά οι φίλαθλοι μας περιμένουν πάντα κάτι παραπάνω».

Για τον ΠΑΟΚ: «Ο Λουτσέσκου έχει κάνει εξαιρετική δουλειά με το γκρουπ των ποδοσφαιριστών του».

Για τις καιρικές συνθήκες: «Η θερμοκρασία όταν φύγαμε από τη Φινλανδία ήταν -10, αλλά το ποδόσφαιρο είναι ωραίο όταν παίζεις σε ωραίες συνθήκες, ηλιόλουστες όπως είναι αυτές που επικρατούν στην Ελλάδα. Μάλιστα, σε πρόσφατη αναμέτρηση με την Αμπερντίν αγωνιστήκαμε με καθεστώς χιονιού.

Είχαμε την ευκαιρία να έρθουμε εδώ αρκετές μέρες, προκειμένου να εγκλιματιστούμε στις συνθήκες. Κατά τη διάρκεια της παραμονής μας είχαμε την ευκαιρία να δεθούμε και ως ομάδα δεδομένου πως είναι το τελευταίο μας παιχνίδι».

Ξέσπασε ο Λουτσέσκου για τα μέτρα της Κυβέρνησης: «Είναι σ@@@α, ο ΠΑΟΚ την πληρώνει πάντα»
CONFERENCE LEAGUE

12:42 - 13.12.2023

Ξέσπασε ο Λουτσέσκου για τα μέτρα της Κυβέρνησης: «Είναι σ@@@α, ο ΠΑΟΚ την πληρώνει πάντα»

Ο Ράζβαν Λουτσέσκου μεταξύ άλλων στη συνέντευξη Τύπου που έδωσε για το παιχνίδι με την Ελσίνκι, δήλωσε πως τα μέτρα της Κυβέρνησης δεν έχουν καμία λογική, ενώ την ίδια ώρα τόνισε ο ΠΑΟΚ πάντα έχει διαφορετική αντιμετώπιση.

Για τη διακοπή του πρωταθλήματος και πως προετοιμάζει την ομάδα του: «Καλή ερώτηση. Οι προπονητές στη Σκανδιναβία πέραν των άλλων προσόντων πρέπει να είναι πολύ έξυπνοι, προκειμένου να προετοιμάσουν τους ποδοσφαιριστές τους. Αυτό είναι πολύ δύσκολο καθώς πρέπει να διατηρήσεις το μαχητικό πνεύμα στους παίκτες. Υπάρχουν τα υπέρ και τα κατά αναφορικά με τη χειμερινή διακοπή, αλλά στη Σκανδιναβία είμαστε συνηθισμένοι σε τέτοιες καταστάσεις. Από την άλλη είναι ένα εποικοδομητικό διάστημα ούτως ώστε να εξελίξουμε τη δουλειά μας».