Επίσημη η υποψηφιότητα του Γκαγκάτση για την προεδρία της ΕΠΟ

Επίσημη η υποψηφιότητα του Γκαγκάτση για την προεδρία της ΕΠΟ

Sportal newsroom 21:36 - 27.05.2024 / Ανανεώθηκε: 10:05 - 29.05.2024

Στις 2 Ιουνίου θα γνωστοποιήσει την υποψηφιότητά του για την ΕΠΟ ο αντιπρόεδρος του ΠΑΟΚ Μάκης Γκαγκάτσης.

Σε εκδήλωση που θα λάβει χώρα στο ξενοδοχείο «Μακεδονία Παλάς» την Κυριακή 2 Ιουνίου θα ανακοινωθεί επισήμως η υποψηφιότητα του Μάκη Γκαγκάτση για την προεδρία της ΕΠΟ.

Στην εκδήλωση αναμένεται να δώσουν το παρών αρκετές Ενώσεις Ποδοσφαιρικών Σωματείων, που θα στηρίξουν τον αντιπρόεδρο της ΠΑΕ ΠΑΟΚ στις αρχαιρεσίες της 22ας Ιουλίου.

Θα γίνουν επίσης γνωστά και τα ονόματα των 10 υποψηφίων μελών της Εκτελεστικής Επιτροπής, που θα υποστηριχθούν στις εκλογές της Ομοσπονδίας.

Θυμίζουμε ότι ο μεγαλομέτοχος του ΠΑΟΚ Ιβάν Σαββίδης στο μήνυμά του προς τα στελέχη της ΠΑΕ είχε αναφέρει για τον Γκαγκάτση, μετά την κατάκτηση του πρωταθλήματος: «Οι συνεργάτες μου στο Δ.Σ. ήσασταν η προέκτασή μου. Κανείς μας ακόμη δεν έχει αντιληφθεί το μερίδιό του στην επιτυχία. Η ιστορία του ΠΑΟΚ μας έχει δείξει πως η επιτυχία είναι ανέφικτη αν δεν λειτουργούμε ως ένα, με απόλυτη συσπείρωση.

Είναι ασύλληπτη η επιτυχία του πρωταθλήματος, ελάχιστοι πίστευαν, μόνο εμείς ξέρουμε πόσο σχολαστικά παίξαμε αυτήν την σκακιστική παρτίδα και στο τέλος επικρατήσαμε των αντιπάλων, όποια μέθοδο και αν χρησιμοποίησαν. Τίποτα δεν ήρθε τυχαία.

Ξέρετε πως είμαι ένας δυνατός άνθρωπος και πως μου αρέσει να παίζω σκάκι. Ο Μάκης έχει γίνει ένας από τους κορυφαίους ποδοσφαιριστές παράγοντες και ξέρει πως να... παίζει σκάκι πριν από τέτοιους τελικούς.

Θέλω εδώ μπροστά σε όλους σας να του πω ένα μεγάλο ευχαριστώ. Φυσικά, έχει κι αυτός αδυναμίες, όπως το ότι πανικοβάλλεται. Χθες τον... «μάλωσα» και του είπα να σταματήσει να πανικοβάλλεται, γιατί μπορεί να το περάσει αυτό στην ομάδα. Θέλω να απολογηθώ, γιατί καταλαβαίνω πως όταν θες κάτι τόσο πολύ φοβάσαι πως μπορεί να πάει τελικά λάθος».