Επιστρέφει και είναι έτοιμος να παίξει κόντρα στον ΠΑΟΚ ο Ικάρντι

Μάουρο Ικάρντι

i

©imago

Επιστρέφει και είναι έτοιμος να παίξει κόντρα στον ΠΑΟΚ ο Ικάρντι

Δημήτρης Χούπης 21:00 - 20.09.2024 / Ανανεώθηκε: 21:30 - 20.09.2024

Όπως αναφέρουν στην Τουρκία ο Μάουρο Ικάρντι επέστρεψε από τον τραυματισμό του και είναι έτοιμος να παίξει κόντρα στον ΠΑΟΚ.

Η Γαλατασαράι ετοιμάζεται για το ντέρμπι κόντρα στη Φενέρμπαχτσε (21/9), στο οποίο όπως φαίνεται θα έχει μέσα όλα τα... όπλα. Συγκεκριμένα, μέσα για το μεγάλο ντέρμπι της Κωνσταντινούπολης θα είναι ο Οσίμεν, ο Μπατσουαγί και όπως όλα δείχνουν και ο Μάουρο Ικάρντι.

Όπως αναφέρουν στην Τουρκία ο Αργεντινός επιθετικός προπονείται κανονικά με την υπόλοιπη ομάδα και πλέον είναι έτοιμος να παίξει. Ωστόσο η τελική απόφαση θα παρθεί από το προπονητικό τιμ. Αυτό σημαίνει πως ο Ικάρντι λογικά μπορεί να είναι μέσα και για το ματς με τον ΠΑΟΚ για την πρώτη αγωνιστική του Europa League.

«Ο Μάουρο Ικάρντι δούλεψε με την υπόλοιπη ομάδα στην τελευταία προπόνηση και ο τραυματισμός του έχει θεραπευτεί τελείως. Αν ο Οκάν Μπουρούκ του δώσει το οκ τότε είναι έτοιμος να παίξει. Η απόφαση είναι στο χέρι του προπονητικού τιμ», αναφέρει το ρεπορτάζ από τη γειτονική χώρα.

Υπενθυμίζεται πως ο Ικάρντι είχε τραυματιστεί πριν από περίπου είκοσι μέρες, με αποτέλεσμα να είναι αμφίβολος για τα δύο ερχόμενα παιχνίδια, μέχρι πριν από λίγες ημέρες. Ωστόσο τελικά όπως φαίνεται είναι πλέον 100% έτοιμος από τον τραυματισμό του και μπορεί να αγωνιστεί και στις δύο αναμετρήσεις.

Εφόσον πάντα ο προπονητής της Γαλατασαράι δώσει το οκ στον παίκτη. Υπενθυμίζεται ότι και στον ΠΑΟΚ ο Αντρίγια Ζίβκοβιτς έμεινε εκτός αποστολής για το παιχνίδι με τον Βόλο, καθώς ο Σέρβος ένιωσε μερικές ενοχλήσεις και δεν θα είναι στη διάθεση του Λουτσέσκου για τον Πανθεσσαλικό.