Επέστρεψε στις προπονήσεις ο ΠΑΟΚ, θεραπεία για Τάισον και Μπράντον
i

© Intime

Επέστρεψε στις προπονήσεις ο ΠΑΟΚ, θεραπεία για Τάισον και Μπράντον

Sportal newsroom 21:40 - 05.09.2024 / Ανανεώθηκε: 21:41 - 05.09.2024

Την επιστροφή του στις προπονήσεις πραγματοποίησε ο ΠΑΟΚ, με τους Τάισον και Μπράντον Τόμας να συνεχίζουν τη θεραπεία τους.

Ο ΠΑΟΚ μπήκε ξανά σε ρυθμούς προπονήσεων μετά το τριήμερο ρεπό που έδωσε ο Ράζβαν Λουτσέσκου στους παίκτες του. Τάισον και Μπράντον Τόμας παρέμειναν στο ιατρικό δελτίο του Δικεφάλου του βορρά, ενώ εκτός ήταν και οι διεθνείς Κοτάρσκι, Ντεσπόντοφ και Ζίβκοβιτς.

Αναλυτικά όσα δήλωσε:

«Μετά από ένα απαραίτητο ρεπό για να ξεκουραστεί τόσο το σώμα, όσο και το πνεύμα, το αγωνιστικό τμήμα επέστρεψε στη δουλειά το απόγευμα της Πέμπτης (05.09).

Χωρίς τους διεθνείς και με τους Τάισον και Μπράντον να κάνουν θεραπεία και πρόγραμμα στο γυμναστήριο, προκειμένου να ξεπεράσουν τα προβλήματα που τους ταλαιπωρούν, οι παίκτες και το τεχνικό επιτελείο σήκωσαν μανίκια και ξεκίνησαν την προετοιμασία τους για τον μαραθώνιο που τους περιμένει με την επανέναρξη, σε Ελλάδα και Ευρώπη.

Το πρόγραμμα της Πέμπτης (05.09) ξεκίνησε με προθέρμανση και παιχνίδια κατοχής κι ακολούθησε δουλειά σε δύο γκρουπ. Όσο το ένα έκανε εξάσκηση στα τελειώματα, το άλλο δούλευε στο τακτικό κομμάτι με τον προπονητή. Στο φινάλε διεξήχθη και οικογενειακό δίτερμα.

Την Παρασκευή (06.09) το σκηνικό στη Νέα Μεσημβρία θα θυμίζει κάτι από καλοκαιρινή προετοιμασία καθώς έχουν προγραμματιστεί δύο προπονήσεις, στις 09:30 και στις 18:00».

14:56 - 30.07.2024

📲 Το νέο mobile app του Sportal είναι εδώ!

To νέο app του Sportal είναι εδώ! Με όλα τα τελευταία νέα, πλήρες ρεπορτάζ, αναλύσεις και αφιερώματα για τα σημαντικά αθλητικά γεγονότα. Video highlights, αθλητικές εκπομπές, Live Blogs, στατιστικά και βαθμολογίες για όλους τους αγώνες. Όλα αυτά από την κορυφαία ομάδα του Sportal.gr. Κατέβασε την εφαρμογή στο κινητό σου για να έχεις όλη την αθλητική δράση στα χέρια σου 🤳🏻!