Ο ΠΑΟΚ έριξε επίσημο... άκυρο σε Μπεσίκτας για Λουτσέσκου

Ράζβαν Λουτσέσκου

i

© Intime

Ο ΠΑΟΚ έριξε επίσημο... άκυρο σε Μπεσίκτας για Λουτσέσκου

Μάνος Τσαλγατίδης 12:32 - 29.05.2024 / Ανανεώθηκε: 12:38 - 29.05.2024

Τι ισχύει και ποια ήταν η αντίδραση του Δικεφάλου.

Τα τουρκικά μέσα ενημέρωσης συντηρούν καθημερινά το θέμα του ενδιαφέροντος της Μπεσίκτας για τον Ράζβαν Λουτσέσκου, με την ομάδα της Κωνσταντινούπολης να προχωρά σε μια πιο απτή και επίσημα κρούση αναφορικά με τον Ρουμάνο τεχνικό.

Έτσι, στα γραφεία της ΠΑΕ ΠΑΟΚ έφτασε επιστολή από την Μπεσίκτας, η οποία εκφράζει την επιθυμία να μπει σε διαπραγματεύσεις για το ποσό αποζημίωσης προκειμένου ο Λουτσέσκου να μείνει ελεύθερος.

Όπως είναι γνωστό, η ρήτρα αποδέσμευσης για τις ομάδες εκτός των top-5 ευρωπαϊκών πρωταθλημάτων είναι στα 4.000.000 ευρώ, αλλά το πράγμα δε θα χρειαστεί καν να φτάσει μέχρι εκεί.

Η απάντηση τόσο του επίσημου ΠΑΟΚ όσο και του προπονητή του ήταν ξεκάθαρη και αποστομωτική, αποκρινόμενοι στους Τούρκους ότι δεν ασχολούνται καθόλου με μια τέτοια πρόταση και προοπτική. Αντίθετα, οι ΠΡΩΤΑΘΛΗΤΕΣ Ελλάδας μαζί με τον ΠΡΩΤΑΘΛΗΤΗ προπονητή τους προχωρούν στον σχεδιασμό της ιδιαίτερα απαιτητικής νέας αγωνιστικής περιόδου.

Τσεκάρει και Τσιφτσή ο ΠΑΟΚ!

Ο ΠΑΟΚ τσεκάρει ενεργά την αγορά της Ελλάδας, καθώς θέλει να δυναμώσει το εγχώριο στοιχείο στο ρόστερ του. Έτσι, μετά του Θυμιάνη και Λιάβα υπάρχει και τρίτη περίπτωση με ιδιαίτερο ενδιαφέρον για τον Δικέφαλο.

Ο λόγος γίνεται για τον τερματοφύλακα του Αστέρα Τρίπολης, Αντώνη Τσιφτσή! Πρόκειται για 24χρονο κίπερ που έχει εμπειρία τόσο από Ελλάδα, όσο κι από το εξωτερικό. Πιο συγκεκριμένα, την περσινή σεζόν αγωνίστηκε στην πολωνική Ράκοφ ως δανεικός γράφοντας 12 συμμετοχές και τρία ματς χωρίς να δεχθεί τέρμα. Με τον Αστέρα έχει πραγματοποιήσει 54 συμμετοχές συνολικά, ενώ είχε βρεθεί στα ραντάρ του ΠΑΟΚ και παλαιότερα.

Ο Δικέφαλος λοιπόν έχει και τον Αντώνη Τσιφτσή στη λίστα, φυσικά όχι για πρώτο τερματοφύλακα και όπως και στις περιπτώσεις των Λιάβα και Θυμιάνη αναμένονται εξελίξεις είτε θετικές, είτε αρνητικές το επόμενο χρονικό διάστημα.