Φουλάρει για το Σούπερ Καπ πριν τον ΠΑΟΚ η Μπεϊτάρ Ιερουσαλήμ

Ο τεχνικός της Μπεϊτάρ Ιερουσαλήμ Γιόσις Αμπούκασις.

i

©printscreen

Φουλάρει για το Σούπερ Καπ πριν τον ΠΑΟΚ η Μπεϊτάρ Ιερουσαλήμ

Γιώργος Σακελλαρίου 18:48 - 20.07.2023 / Ανανεώθηκε: 14:46 - 14.08.2024

Η συνέντευξη Τύπου του τεχνικού της Μπεϊτάρ Ιερουσαλήμ, αντιπάλου του ΠΑΟΚ, για τον τελικό του Σούπερ Καπ με την πρωταθλήτρια Μακάμπι Χάιφα.

Η Μπεϊτάρ Ιερουσαλήμ προετοιμάζεται για τη νέα σεζόν και φυσικά για τις δύο αναμετρήσεις με τον ΠΑΟΚ στον δεύτερο προκριματικό γύρο του Conference League.

Η αντίπαλος του «Δικεφάλου», ωστόσο, πριν τον πρώτο αγώνα στην Τούμπα στις 27 του μήνα, έχει το ερχόμενο Σάββατο το πρώτο επίσημο παιχνίδι της. Η Κυπελλούχος Ισραήλ θα αντιμετωπίσει στις 20.30 στον τελικό του Σούπερ Καπ την πρωταθλήτρια Μακάμπι Χάιφα. Το ματς θα γίνει στο γήπεδο «Σάμι Όφερ» της Χάιφα.

Ο τεχνικός της Μπεϊτάρ Γιόσις Αμπούκασις παραχώρησε συνέντευξη Τύπου για το ματς, αλλά δεν αναφέρθηκε καθόλου στο ματς με τον ΠΑΟΚ.

Αναλυτικά όσα είπε: «Είμαστε εδώ έπειτα από μια πολύ, πολύ δύσκολη σεζόν. Μόλις μάθουμε την τελική μας ομάδα, μπορούμε να βάλουμε στόχους, πρέπει να είμαστε ρεαλιστές και όχι φαντασιόπληκτοι. Αυτή τη στιγμή συνεχίζουμε να χτίζουμε την ομάδα και θέλουμε να προσθέσουμε 3-4 σημαντικούς παίκτες στην ομάδα και αφού τα καταφέρουμε, μπορούμε να μιλήσουμε περισσότερο για τη νέα σεζόν».

Για τις αποχωρήσεις και τη μεταγραφική περίοδο πρόσθεσε: «Η φυγή του Ντανίλο (σ.σ. Ασπρίγια, του Κολομβιανού πρώτου σκόρερ της ομάδας με τον Μολδαβό Νικολαέσκου) φυσικά μας πλήγωσε, αλλά σε κάθε περίπτωση θέλω να τον ευχαριστήσω γι’ αυτή την υπέροχη χρονιά.

Όλοι αυτοί οι παίκτες μετά από μια υπέροχη σεζόν, φυσικά θα ήθελα να μείνουν όλοι και με 2-3 παίκτες στη συνέχεια θα μπορούσαμε να μιλήσουμε για κάτι περισσότερο. Αλλά οι ποδοσφαιριστές θέλουν να κερδίσουν περισσότερα. Αυτή είναι η δουλειά μας, με τους παίκτες που θέλουν να μείνουν και να είναι εδώ. Δεν είναι εύκολο να φέρεις παίκτες. Είναι πολύ δύσκολο να φέρεις παίκτες υψηλού επιπέδου. Γι’ αυτό δεν βιαζόμαστε και ψάχνουμε τους καλύτερους».

Για τον τελικό: «Αν και θα παίξουμε στο Sami Ofer, δεν εγκαταλείπουμε το παιχνίδι. Είναι τίτλος, είναι διασκεδαστικό. Είναι πράγματι η αρχή της σεζόν, είναι ένα παιχνίδι που θα είναι ένα γεμάτο γήπεδο και δεν θα τα παρατήσουμε. Οι παίκτες καταλαβαίνουν ότι είναι πιθανό ένα παιχνίδι 90 λεπτών».

Ο αρχηγός της Μπεϊτάρ Οφίρ Κριάφ σχολίασε: «Έγινε αυτό που επιθυμούσαμε, τελειώσαμε τη σεζόν με τίτλο και θα θέλαμε να ξεκινήσουμε τη σεζόν με έναν τίτλο. Είναι ένα συναρπαστικό ξεκίνημα της σεζόν. Είναι ένα ενδιαφέρον παιχνίδι».

Για τη νέα σεζόν είπε: «Πρέπει να παρουσιάσουμε καλό ποδόσφαιρο. Να πάρουμε λίγους ακόμα παίκτες. Δεν είναι μόνο ότι σπάσαμε ένα ρεκόρ στα διαρκείας, ελπίζω και πιστεύω ότι θα αγοραστούν περισσότερα. Κάθε παίκτης θα δώσει τον καλύτερό του εαυτό κι ελπίζω να είναι μια επιτυχημένη σεζόν».

Για την τιμωρία που υπέστη ο σύλλογος: «Είμαστε πολύ πληγωμένοι από την τιμωρία και μας απογοήτευσαν, είναι το ψωμί μας. Ο σύλλογος έχει ήδη εκδώσει μια απάντηση για το θέμα και το ψάχνουμε. Το να ξεκινήσουμε με -4 βαθμούς δεν είναι εύκολο. Ελπίζω να μπορέσουμε να το ξεπεράσουμε».