Έτοιμοι για νέα απόβαση στην Πόλη χιλιάδες οπαδοί του ΠΑΟΚ για την πρεμιέρα στο Europa League με τη Γαλατά

Έτοιμοι για νέα απόβαση στην Πόλη χιλιάδες οπαδοί του ΠΑΟΚ για την πρεμιέρα στο Europa League με τη Γαλατά

Γιώργος Ραφαήλ Γκόγκος 19:35 - 16.09.2024 / Ανανεώθηκε: 19:38 - 16.09.2024

Οι οπαδοί του ΠΑΟΚ θέλουν να βρεθούν στην Κωνσταντινούπολη για το ματς με τη Γαλατά και σύντομα θα γνωρίζουν την απάντηση.

Ο ΠΑΟΚ στην πρεμιέρα του στο Europa League την επόμενη Τετάρτη 25 Σεπτεμβρίου θα παίξει με την Γαλατασαράι στην Κωνσταντινούπολη.

Οι φίλοι του Δικεφάλου φυσικά θέλουν να βρεθούν στο Rams Park, την έδρα της τουρκικής ομάδας, χωρητικότητας 52.600 θεατών. Η ΠΑΕ έχει επαφές με την UEFA και την τουρκική αστυνομία, ώστε να διασφαλιστεί ένας σημαντικός αριθμός εισιτηρίων, αλλά και για να ληφθούν όλα τα απαραίτητα μέτρα, για να μην υπάρξει κανένα πρόβλημα.

Ακόμα δεν είναι βέβαιο ότι ο ΠΑΟΚ θα παραλάβει εισιτήρια, ωστόσο, γίνεται συζήτηση για να προμηθευτεί 2.000-2.500 εισιτήρια για τους οπαδούς του. Οι πληροφορίες αναφέρουν ότι η τουρκική αστυνομία δεν έχει φέρει κάποια αντίρρηση, όπως και οι άνθρωποι της UEFA που έχουν πάγια θέση την παρουσία οπαδών και των δύο ομάδων στα γήπεδα. Εκτός κι αν συντρέχουν ιδιαίτεροι λόγοι.

Οι φίλοι του ΠΑΟΚ σε κάθε περίπτωση, θέλουν να εκδράμουν στην Πόλη και γίνονται κουβέντες και με την ΠΑΕ, προκειμένου αν πάρουν εισιτήρια να κυλήσουν όλα ομαλά και να μην υπάρξει τιμωρία, ειδικά από τη στιγμή που το επόμενο εκτός έδρας ματς είναι με τη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ και χιλιάδες οπαδοί του Δικεφάλου θα ήθελαν να βρεθούν στο θέατρο των ονείρων.

Θυμίζουμε ότι τον Αύγουστο του 2010 για τα προκριματικά του Europa League είχαν βρεθεί σχεδόν 3.000 οπαδοί του ΠΑΟΚ στην Πόλη για τη ρεβάνς με τη Φενέρμπαχτσε και την ιστορική πρόκριση. Τότε, εντός γηπέδου δεν συνέβη κάτι ιδιαίτερο, αλλά εκτός σταδίου υπήρξαν παρατράγουδα με οπαδούς του τουρκικού συλλόγου που επιχείρησαν επιθέσεις σε πούλμαν φίλων του ΠΑΟΚ.