Φιλικό με τη Γκενκ έκλεισε ο ΠΑΟΚ

Φιλικό με τη Γκενκ έκλεισε ο ΠΑΟΚ

Sportal newsroom 13:25 - 12.06.2024 / Ανανεώθηκε: 13:27 - 12.06.2024

Ο Δικέφαλος θα δώσει φιλικό με τη Γκενκ στις 10 Ιουλίου.

Τη Γκενκ για δεύτερο σερί καλοκαίρι θ’ αντιμετωπίσει ο ΠΑΟΚ σε φιλικό αγώνα.

Ο «Δικέφαλος» ανακοίνωσε ότι στις 10 Ιουλίου, στο πλαίσιο της προετοιμασίας του για τα προκριματικά του Champions League θα παίξει με τη βελγική ομάδα, η οποία τη σεζόν που τελείωσε τερμάτισε στην έκτη θέση στην κανονική διάρκεια, ενώ στα playoffs ήταν πέμπτη και πήρε το εισιτήριο για το Conference League.

Το προηγούμενο καλοκαίρι ο ΠΑΟΚ σε φιλικό επί ολλανδικού εδάφους επικράτησε με 3-2 με τους Τσιγγάρα, Σβαμπ και Ζίβκοβιτς να βρίσκουν δίχτυα.

Στο 6’ μία φάση που έμοιαζε χαμένη έγινε γκολ για τον ΠΑΟΚ χάρη στον Γιάννη Κωνσταντέλια. Ο νεαρός άσος πίεσε ψηλά, ανάγκασε την άμυνα της Γκενκ να κάνει λάθη, η μπάλα έφτασε στον Τσιγγάρα και αυτός με ωραίο ζυγισμένο πλασέ έκανε το 1-0.

Στο 12’ έγινε το 1-0. Ο Αντρίγια Ζίβκοβιτς εκτέλεσε κόρνερ, ο Σβαμπ ξεμαρκαρίστηκε ωραία και με προβολή από κοντά έγραψε το 2-0.

Ο Κωνσταντέλιας είχε κέφια και πρόσφερε και στον Ζίβκοβιτς ασίστ για το 3-0. Στο 62’ είχε μειώσει η Γκενκ, με τον Σορ έπειτα από λάθος του Κοτάρσκι και στο 83’ διαμορφώθηκε το τελικό 3-2. Για τον ΠΑΟΚ τότε είχαν παίξει (1ο ημίχρονο): Κοτάρσκι, Ράφα, Κουλιεράκης, Εκόνγκ, Βιεϊρίνια, Τσιγγάρας, Σβαμπ, Κωνσταντέλιας, Αντρίγια, Τάισον, Μπράντον.

2ο ημίχρονο: Κοτάρσκι (63’ Ζίβκοβιτς), Ράφα (63’ Τζίμας), Νάσμπεργκ, Μιχαηλίδης, Τσαούσης, Τσιγγάρας (63’ Γιαξής), Σβαμπ (63΄ Βρακάς), Ζίβκοβιτς (63’ Ρικάρντο), Κωνσταντέλιας (63’ Μουργκ), Νάρεϊ, Γκορντεζιάνι (75’ Τζίμας).