Γεμάτο αναμένεται το γήπεδο της Μπόρατς ενόψει της ρεβάνς με τον ΠΑΟΚ
i

©intime

Γεμάτο αναμένεται το γήπεδο της Μπόρατς ενόψει της ρεβάνς με τον ΠΑΟΚ

Sportal newsroom 12:16 - 30.07.2024 / Ανανεώθηκε: 16:47 - 30.07.2024

Οι οπαδοί της Μπόρατς αναμένεται να γεμίσουν το γήπεδό τους ενόψει της ρεβάνς με τον ΠΑΟΚ για τον 2ο προκριματικό γύρο του Champions League.

Ο ΠΑΟΚ ετοιμάζεται για τη ρεβάνς κόντρα στην Μπόρατς Μπάνια Λούκα στο πλαίσιο του 2ου προκριματικού γύρου του Champions League.

Στις τάξεις των Πρωταθλητών Βοσνίας επικρατεί η αισιοδοξία ενόψει της ρεβάνς, κάτι που φαίνεται και από το γεγονός ότι το γήπεδο αναμένεται να είναι κατάμεστο.

«Απόλυτη ποδοσφαιρική ευφορία επικρατεί στον Βρμπάς και σύμφωνα με τις τελευταίες πληροφορίες το City Stadium στη Μπάνια Λούκα θα γεμίσει στο έπακρο. Η Μπόρατς εξέδωσε ανακοίνωση δύο μέρες πριν τον αγώνα προς όλους τους φιλάθλους ώστε να πάνε στο γήπεδο την Τετάρτη και να στηρίξουν τους πρωταθλητές», αναφέρει το δημοσίευμα της ιστοσελίδας sportsport.ba.

Πρόστιμο της UEFA στην Μπόρατς πριν από τη ρεβάνς με τον ΠΑΟΚ

Η ομάδα από τη Βοσνία τιμωρήθηκε με πρόστιμο 15.000 ευρώ από την UEFA για ένα εθνικιστικό σύνθημα που ακούστηκε στον προηγούμενο γύρο απέναντι στην Εγκάντια. Εκεί που οι οπαδοί της είχαν φωνάξει «Κόσοβο - Σερβία», με αποτέλεσμα η αναμέτρηση να διακοπεί για περίπου 15 λεπτά.

Στον ίδιο αγώνα οι οπαδοί της Εγκνάτια είχαν φωνάξει επίσης, «Σκοτώστε τους Σέρβους», με αποτέλεσμα η UEFA να τιμωρήσει την αλβανική ομάδα με μια αγωνιστική κεκλεισμένων των θυρών, με διετή αναστολή και πρόστιμο 10.000 ευρώ.