Με πολλά προβλήματα συνεχίζεται η προετοιμασία του ΠΑΟΚ ενόψει ΑΕΚ - Θεραπεία για Μπάμπα και Ζίβκοβιτς

Αντρίγια Ζίβκοβιτς

i

© Intime

Με πολλά προβλήματα συνεχίζεται η προετοιμασία του ΠΑΟΚ ενόψει ΑΕΚ - Θεραπεία για Μπάμπα και Ζίβκοβιτς

Ο ΠΑΟΚ συνεχίζει την προετοιμασία του, με το απουσιολόγιο του Ράζβαν Λουτσέσκου να είναι γεμάτο.

Ο παίκτες του ΠΑΟΚ έχουν επιστρέψει στις προπονήσεις κι έχουν στρέψει την προσοχή τους στο ντέρμπι της Νέας Φιλαδέλφειας με την ΑΕΚ (20/10, 20:30).

Όπως γνωστοποίησε η «ασπρόμαυρη» ΠΑΕ, το απουσιολόγιο του Ράζβαν Λουτσέσκου είναι γεμάτο, με τους Τσιφτσή, Μπάμπα και Ζίβκοβιτς να κάνουν θεραπεία και τους Τόμας-Ότο ατομικό στο γήπεδο.

Αναλυτικά όσα αναφέρει η ΠΑΕ ΠΑΟΚ:

«Δουλειά σε όλους τους τομείς για τους παίκτες του Δικεφάλου, το πρώι της Παρασκευής στη Νέα Μεσημβρία, με το πρόγραμμα να αφορά τόσο τη φυσική κατάσταση, όσο και τον τομέα της τακτικής.

Το πρόγραμμα ξεκίνησε με προθέρμανση, ακολούθησαν παιχνίδια κατοχής και στη συνέχεια ακολούθησε δουλειά στο τακτικό κομμάτι μέσα από διάφορες ασκήσεις. Στο τελευταίο κομμάτι οι παίκτες έπαιξαν παιχνίδια σε μικρό χώρο, υψηλής έντασης.

Οι Αντώνης Τσιφτσής και Μπάμπα υποβλήθηκαν σε θεραπεία, όπως κι ο Αντρίγια Ζίβκοβιτς , ενώ οι Γιόνι Όττο και Μπράντον Τόμας έκαναν ατομικό στο γήπεδο.Το Σάββατο (12.10) ο ΠΑΟΚ θα προπονηθεί στις 10:30».

Το «ασπρόμαυρο» γεύμα και η ανατροπή με Τσάλοφ

Σε μια προσπάθεια να δημιουργηθεί οικογενειακό κλίμα στο γκρουπ οι ποδοσφαιριστές του ΠΑΟΚ βγήκαν για δείπνο προκειμένου να συζητήσουν και να χαλαρώσουν.

Βέβαια, ο θάνατος του Τζορτζ Μπάλντοκ είχε βαρύνει την ατμόσφαιρα με τη κουβέντα να περιστρέφεται γύρω από το εν λόγω θέμα.

Πάντως, υπήρξε ανατροπή με τον Φέντορ Τσάλοφ και την κλήση του στην εθνική Ρωσίας.Ο επιθετικός του ΠΑΟΚ βρέθηκε στην προεπιλογή της Εθνικής Ρωσίας, για προπονήσεις και φιλικούς αγώνες, ωστόσο δεν ταξίδεψε στην πατρίδα του. Συγκεκριμένα, ο φορ των πρωταθλητών Ελλάδας δεν βρίσκεται στις τελικές κλήσεις της Εθνικής του, παρότι είχε συμπεριληφθεί στις αρχικές.

Έτσι, έμεινε στη Θεσσαλονίκη και ακολουθεί κανονικά το πρόγραμμα των προπονήσεων του Δικεφάλου, μαζί με τους υπόλοιπους συμπαίκτες του που δεν έχουν διεθνείς υποχρεώσεις.