Διέψευσε ο ΠΑΟΚ για Λουτσέσκου: «Επική μπούρδα το δημοσίευμα»

Ράζβαν Λουτσέσκου

i

© Intime

Διέψευσε ο ΠΑΟΚ για Λουτσέσκου: «Επική μπούρδα το δημοσίευμα»

Sportal newsroom 10:33 - 23.08.2024 / Ανανεώθηκε: 10:40 - 23.08.2024

Ως «επική μπούρδα» χαρακτήρισε η ΠΑΕ ΠΑΟΚ το δημοσίευμα από Ρωσία, το οποίο ανέφερε ότι ο Ραζβάν Λουτσέσκου θα απολυθεί από τον «Δικέφαλο του Βορρά» και τη θέση του θα αναλάβει ο Βλάνταν Ίβιτς.

Μια ανάσα από τους ομίλους του Europa League βρίσκεται ο ΠΑΟΚ που επικράτησε με 4-0 της Σάμροκ Ρόβερς στην Τούμπα και θα πάει με ασφάλεια στον επαναληπτικό του Δουβλίνου.

Λίγες ώρες μόλις ουσιαστικά μετά το τέλος του αγώνα, ο Ρώσος δημοσιογράφος, Ιβάν Καρπόφ, ο οποίος έχει «πέσει μέσα» σε πολλές πληροφορίες που έχει δώσει για τον Δικέφαλο του Βορρά, έριξε… βόμβα αλλαγής στον πάγκο του ΠΑΟΚ!

Όπως σημείωσε χαρακτηριστικά μέσω X και Telegram: «Ο Ίβιτς αναλαμβάνει τον ΠΑΟΚ. Ο Λουτσέσκου θα απολυθεί στο τέλος του μήνα»!

δημοσίευση του Καρπόφ δεν επιβεβαιώνεται φυσικά από την ΠΑΕ ΠΑΟΚ, η οποία διαψεύδει πλήρως το εν λόγω δημοσίευμα, χαρακτηρίζοντάς την ως «επική μπούρδα». Η φήμη περί αποχώρησης του Ράζβαν Λουτσέσκου έπεσε στο κενό, καθώς ο Ρουμάνος τεχνικός δεν πρόκειται να αποχωρήσει από τον Δικέφαλο, καθώς έχει συμβόλαιο σε ισχύ έως το καλοκαίρι του 2027.

Ο Κυριάκος Κυριάκος σχολίασε το δημοσίευμα ως «επική μπούρδα», ενώ από το γραφείο Τύπου του ΠΑΟΚ σχολίασαν: «Έχουμε ακούσει και διαβάσει πολλά όλο το καλοκαίρι. Αυτό παίρνει τον τίτλο της επικότερης μπούρδας», λήγοντας οριστικά το ζήτημα που προέκυψε στα social media, μετά την ανάρτηση του Ιβάν Καρπόφ.

14:56 - 30.07.2024

📲 Το νέο mobile app του Sportal είναι εδώ!

To νέο app του Sportal είναι εδώ! Με όλα τα τελευταία νέα, πλήρες ρεπορτάζ, αναλύσεις και αφιερώματα για τα σημαντικά αθλητικά γεγονότα. Video highlights, αθλητικές εκπομπές, Live Blogs, στατιστικά και βαθμολογίες για όλους τους αγώνες. Όλα αυτά από την κορυφαία ομάδα του Sportal.gr. Κατέβασε την εφαρμογή στο κινητό σου για να έχεις όλη την αθλητική δράση στα χέρια σου 🤳🏻!