Η υπόσχεση του αστεριού του βελγικού ποδοσφαίρου Κωνσταντίνου Καρέτσα - «Θα παίξω για τον ΠΑΟΚ, θαυμάζω τον Κωνσταντέλια» (vid)

Η υπόσχεση του αστεριού του βελγικού ποδοσφαίρου Κωνσταντίνου Καρέτσα - «Θα παίξω για τον ΠΑΟΚ, θαυμάζω τον Κωνσταντέλια» (vid)

Sportal newsroom 22:12 - 10.07.2024 / Ανανεώθηκε: 22:24 - 10.07.2024

Ο Κωνσταντίνος Καρέτσας αναφέρθηκε στην αγάπη του για τον ΠΑΟΚ.

Ο 16χρονος ομογενής μεσοεπιθετικός Κωνσταντίνος Καρέτσας μετά το φιλικό με τον ΠΑΟΚ αναφέρθηκε στην αγάπη που του έδειξαν οι οπαδοί του Δικεφάλου και ο ίδιος έδωσε μία υπόσχεση.

Ο νεαρός παίκτης, ο οποίος είναι γέννημα θρέμμα της Γκενκ και από τις μεγάλες ελπίδες του βελγικού ποδοσφαίρου δεν έκρυψε για μία ακόμα φορά την αγάπη του για τον ΠΑΟΚ και μίλησε για τον Κωνσταντέλια. Αναλυτικά όσα είπε μετά το φιλικό στην κάμερα της NOVA:

«Ο ΠΑΟΚ είναι η ομάδα μου. Από τριών ετών βλέπω τα παιχνίδια του και είμαι χαρούμενος που έπαιξα εναντίον του. Δεν είχε καλή εικόνα, αλλά πιστεύω θα είναι έτοιμος για να παίξει στο Champions League».

Για τον Κωνσταντέλια: «Ο Κωνσταντέλιας για μένα είναι ο καλύτερος παίκτης του ΠΑΟΚ. Μιλήσαμε πριν το ματς. Τον κοιτάζω σαν παίκτη και τον θαυμάζω. Ο κόσμος φώναξε το όνομά μου και είμαι χαρούμενος και γι’ αυτό».

Και τέλος έδωσε την υπόσχεσή του: «Μια μέρα θα παίξω για τον ΠΑΟΚ».

Δείτε σε βίντεο τις δηλώσεις του Καρέτσα.