Η Μπεϊτάρ Ιερουσαλήμ ηττήθηκε 3-1 στον τελικό του Σούπερ Καπ από τη Μακάμπι Χάιφα κι έρχεται στην Τούμπα

Η Μπεϊτάρ Ιερουσαλήμ ηττήθηκε 3-1 στον τελικό του Σούπερ Καπ από τη Μακάμπι Χάιφα κι έρχεται στην Τούμπα

Γιώργος Σακελλαρίου 22:37 - 22.07.2023 / Ανανεώθηκε: 14:44 - 14.08.2024

Η Μπεϊτάρ Ιερουσαλήμ αντίπαλος του ΠΑΟΚ στο Conference League ηττήθηκε 3-1 από τη Μακάμπι Χάιφα στον τελικό του Σούπερ Καπ.

Η αντίπαλος του ΠΑΟΚ στον δεύτερο προκριματικό γύρο του Conference League, η Μπεϊτάρ Ιερουσαλήμ έδωσε απόψε το πρώτο της επίσημο ματς.

Η Κυπελλούχος Ισραήλ αντιμετώπισε την πρωταθλήτρια Μακάμπι Χάιφα στον τελικό του Σούπερ Καπ. Η Μακάμπι έπαιζε στο γήπεδό της, ήταν ανώτερη, αλλά βρέθηκε να χάνει 0-1 στο ημίχρονο. Στο δεύτερο έκανε αντεπίθεση, λύγισε 3-1 τη Μπεϊτάρ κι έτσι η αντίπαλος του ΠΑΟΚ έρχεται ηττημένη στην Τούμπα για την αναμέτρηση της ερχόμενης Πέμπτης κι έπειτα από έναν χαμένο τίτλο.

Η Μπεϊτάρ προηγήθηκε στο 45’ με τον Φραϊντέι, αλλά η Μακάμπι στο δεύτερο μέρος και μπροστά στους οπαδούς της έφτασε στην ανατροπή. Ο Σερί στο 58’ έκανε το 1-1 και ο Ντέιβιντε στο 84’ σημείωσε το 2-1 για τους πρωταθλητές. Η Μπεϊτάρ κυνήγησε την ισοφάριση για να στείλει το ματς στην παράταση, αλλά ο Καλαϊλι διαμόρφωσε στο 94’ το τελικό 3-1.

Το ματς έγινε στην έδρα της Μακάμπι το «Σάμι Όφερ». Ο τεχνικός της Μπεϊτάρ Γιόσι Αμπούκασις είχε όλους τους παίκτες στη διάθεσή του, ακόμα και τις μεταγραφές, πλην του Γκόντλιμπ. Στο 44’ από κόρνερ ο Καριάφ έδωσε την ασίστ στον Φραϊντέι για το 0-1.

Στο 58’ ο Σέρι ισοφάρισε για τη Μακάμπι Χάιφα με φάουλ και στο 84’ έγινε το 2-1 από τον Ντέιβιντ, ενώ στο φινάλε ο Καλαϊλι έγραψε το 3-1.

«Ο Αουγκούστο έχει συμφωνήσει με Ναντ, απομένει το "ναι" του ΠΑΟΚ»
STOIXIMAN SUPER LEAGUE

12:02 - 22.07.2023

«Ο Αουγκούστο έχει συμφωνήσει με Ναντ, απομένει το "ναι" του ΠΑΟΚ»

Ο Ντούγκλας Αουγκούστο φαίνεται πως έχει συμφωνήσει με τη Ναντ για τη συνέχεια της καριέρας του, υπογράφοντας τετραετές συμβόλαιο. Το μόνο που απομένει είναι το «ναι» του ΠΑΟΚ ο οποίος ζητάει το ποσό των επτά εκατομμυρίων ευρώ για να τον παραχωρήσει.

Μπεϊτάρ Ιερουσαλήμ: Σίλβα, Μπιτόν (69’ Τόμα), Νταγκνί, Κούρσια, Μορόζοφ, Αζάρια, Καριάφ, Ασκενάζι (61’ Γιόνα), Μίχα, Σούα (69’ Νικολαέσκου), Φραϊντέι (69’ Μιζράχι).