Πρώτη στάση Ντίσελντορφ για τον ΠΑΟΚ (gallery/vid)

Η αποστολή του ΠΑΟΚ προσγειώθηκε στο Ντίσελντορφ

i

© Sportal

Πρώτη στάση Ντίσελντορφ για τον ΠΑΟΚ (gallery/vid)

Μάνος Τσαλγατίδης 14:22 - 03.07.2023 / Ανανεώθηκε: 15:09 - 14.08.2024

Η αποστολή του ΠΑΟΚ προσγειώθηκε στο Ντίσελντορφ της Γερμανίας λίγο μετά τις 13:30 ώρα Ελλάδας.

Ο ΠΑΟΚ είναι έτοιμος να ξεκινήσει το βασικό στάδιο της προετοιμασίας του, το οποίο θα πραγματοποιηθεί στο Τέχελεν της Ολλανδίας. Λίγο μετά τις 13:30 ώρα Ελλάδας, η «ασπρόμαυρη» αποστολή έφτασε στο αεροδρόμιο του Ντίσελντορφ. Από εκεί πέρα, η ομάδα θα μεταβεί οδικώς στο προπονητικό κέντρο στη χώρα της «Τουλίπας». Να θυμίσουμε, στο αεροδρόμιο Μακεδονία βρέθηκε η αποστολή του «Δικεφάλου» από νωρίς το πρωί, με σκοπό να αναχωρήσει για την Ολλανδία, Η κάμερα του Sportal βρέθηκε εκεί, όπως θα βρίσκεται και σε όλη την προετοιμασία, με σκοπό να σας μεταφέρει όλες τις εξελίξεις. 

Στην αποστολή του Δικεφάλου βρίσκονται και οι διεθνείς ποδοσφαιριστές, οι οποίοι τις προηγούμενες μέρες απουσίαζαν από τις προπονήσεις λόγω έξτρα άδειας. Συγκεκριμένα, ο λόγος γίνεται για τους Ζίβκοβιτς, Κουλιεράκη και Κωνσταντέλια, οι οποίοι πλέον ενσωματώθηκαν και ταξιδεύουν με το υπόλοιπο ρόστερ για το Τέχελεν της Ολλανδίας.

Οι παίκτες που συμμετέχουν στην αποστολή για το Τέχελεν είναι αναλυτικά οι: Ζίβκοβιτς, Ταλιχμανίδης, Μπαλωμένος, Τσιόπτσης, Σάστρε, Λύρατζης, Παναγιώτου, Κουλιεράκης, Μιχαηλίδης, Νάσμπεργκ, Ράφα Σοάρες, Τσαούσης, Τσιγγάρας, Σβαμπ, Ντόουγκλας, Φιλίπε Σοάρες, Μουργκ, Κωνσταντέλιας, Τάισον, Νάρεϊ, Ρικάρντο, Κανίς, Π.Τζίμας, Βρακάς, Α.Ζίβκοβιτς, Μπράντον, Γκορντεζιάνι, Γιαξής.

Δείτε την αναχώρηση της αποστολής μέσα από την κάμερα του Sportal:

Επιστρέφει το PAOK TV: Εκεί θα δείτε τα φιλικά του «Δικεφάλου»

Κατά τη διάρκεια της παρουσίας του στην Ολλανδία, ο Δικέφαλος θα δώσει τέσσερα φιλικά παιχνίδια, αντιμετωπίζοντας κατά σειρά τη Στεάουα Βουκουρεστίου, την Γκόου Αχέντ Ίγκλς, την Γκενκ και τη Βέστερλο. Άλλωστε αυτή ήταν η επιθυμία του Ράζβαν Λουτσέσκου, η ομάδα να δώσει τον συγκεκριμένο αριθμό αγώνων, προκειμένου να βρει ρυθμό ενόψει των υποχρεώσεων της για τα προκριματικά του UEFA Europa Conference League.

Οι «ασπρόμαυροι» δεν έχουν βρει την τηλεοπτική τους «στέγη», με την ΠΑΕ ΠΑΟΚ να πραγματοποιεί σειρά επαφών, ωστόσο ακόμη δεν υπάρχει κάποια συμφωνία με τις συζητήσεις με συγκεκριμένους τηλεοπτικούς παρόχους να συνεχίζονται. Πάντως, για τα τέσσερα φιλικά παιχνίδια βρέθηκε λύση και τα παιχνίδια της ομάδας του Ράζβαν Λουτσέσκου, θα μεταδοθούν μέσα από το PAOK TV στο YouTube σε περιγραφή του Αλέξη Σπυρόπουλου.