Ο μικρός Γιαννάκης πραγματοποίησε το όνειρό του κι έγινε αθλητής του ΠΑΟΚ

Ο μικρός Γιαννάκης

i

© PrtScr

Ο μικρός Γιαννάκης πραγματοποίησε το όνειρό του κι έγινε αθλητής του ΠΑΟΚ

Γιώργος Ραφαήλ Γκόγκος 21:20 - 28.07.2023 / Ανανεώθηκε: 14:37 - 14.08.2024

Ο Γιάννης Παπαστεφανάκης, ο μικρός Γιαννάκης του ΠΑΟΚ είναι από τους πιο ευτυχισμένους ανθρώπους πάνω στη γη αυτήν την στιγμή, καθώς εκπλήρωσε το όνειρό του.

Ο Γιάννης Παπαστεφανάκης, είναι ο μικρός φίλος του ΠΑΟΚ που είχε εμφανιστεί στον περασμένο τελικό Κυπέλλου Ελλάδος κόντρα στην ΑΕΚ στο «Πανθεσσαλικό». Ο μικρός Γιαννάκης είχε αποτελέσει τον... MVP εκείνης της αναμέτρησης, καθώς με τις δηλώσεις του είχε καταφέρει να συγκλονίσει το πανελλήνιο.

Τη δεδομένη χρονική στιγμή, ο νεαρός φίλος του ΠΑΟΚ είναι ένας από τους πιο χαρούμενους ανθρώπους του κόσμου, καθώς εκπλήρωσε το όνειρό του. Συγκεκριμένα, όπως ανακοίνωσε ο ερασιτέχνης ΠΑΟΚ, ο μικρός Γιαννάκης έγινε αθλητής Στίβου της αγαπημένης του ομάδας και η έφορος του σωματείου, Τάνια Κεραμυδά, παρέδωσε το δελτίο στην οικογένεια.

Αναλυτικά η ανακοίνωση του ερασιτέχνη ΠΑΟΚ:

«Στην μεγάλη Οικογένεια του ΠΑΟΚ, θα ανήκει από εδώ και στο εξής, και επίσημα, ο νεαρός φίλος του Δικεφάλου, Γιάννης Παπαστεφανάκης, καθώς σήμερα (28/07) παρέλαβε το δελτίο του αθλητή, από την έφορο Στίβου του Συλλόγου, Τάνια Κεραμυδά. Ένα μεγάλο όνειρο εκπληρώθηκε με τον καλύτερο δυνατό τρόπο, καθώς ο Γιάννης Παπαστεφανάκης είναι και επίσημα αθλητής Στίβου του ΠΑΟΚ, όπως ονειρευόταν όλα αυτά τα χρόνια. 

Η έφορος του τμήματος Στίβου του ΠΑΟΚ, Τάνια Κεραμυδά, παρέδωσε το δελτίο στον Γιάννη Παπαστεφανάκη και την οικογένεια του, καλωσορίζοντας τον στην μεγάλη Οικογένεια του Δικεφάλου, σε μία ιδιαίτερη και συγκινησιακά φορτισμένη στιγμή. Ο Γιάννης Παπαστεφανάκης, αποτελεί παράδειγμα αφοσίωσης και πίστης, έχοντας μέσα του το… μέταλλο του πρωταθλητή, και ο ΠΑΟΚ είναι περήφανος για το νέο αθλητή του. Καλώς ήρθες και επίσημα στον ΠΑΟΚ, Γιάννη!»

Ο Γιάννης δεν πτοείται από τα προβλήματα κίνησης που αντιμετωπίζει, αντιθέτως, βλέπει ένα-ένα τα όνειρά του να γίνονται πραγματικότητα, καθώς χθες βρέθηκε για πρώτη φορά σε ευρωπαϊκό ματς του ΠΑΟΚ στην Τούμπα!

Οι αντιδράσεις του Λουτσέσκου και το χειροκρότημα της εξέδρας: Η παρακάμερα από το ΠΑΟΚ - Μπεϊτάρ (vid)
CONFERENCE LEAGUE

19:41 - 28.07.2023

Οι αντιδράσεις του Λουτσέσκου και το χειροκρότημα της εξέδρας: Η παρακάμερα από το ΠΑΟΚ - Μπεϊτάρ (vid)

Την παρακάμερα από το παιχνίδι εναντίον της Μπεϊτάρ δημοσίευσε ο ΠΑΟΚ, στην οποία ξεχώρισαν οι αντιδράσεις του «ασπρόμαυρου» πάγκου αλλά και της εξέδρας στις χαμένες ευκαιρίες.

Πριν λίγες ώρες, ο Γιάννης Κωνσταντέλιας ετοίμασε μία ευχάριστη έκπληξη στον φίλο του «Δικεφάλου», την οποία δημοσιοποίησε στο προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram. Πιο αναλυτικά, ο μικρός Γιαννάκης συνάντησε τον αγαπημένο του ποδοσφαιριστή από κοντά για ακόμη μία φορά, με τον οποίον φωτογραφήθηκε.

«Με το φιλαράκι μου», έγραψε χαρακτηριστικά ο ποδοσφαιριστής του ΠΑΟΚ.